Yanal "Fenerbahçe şeklen buradadır"

  Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal Antalyaspor maçından sonra açıklamalarda bulundu.

25 Aralık 2018 Salı 09:49
Yanal "Fenerbahçe şeklen buradadır"






Yanal "Fenerbahçe şeklen buradadır"

  Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal Antalyaspor maçından sonra açıklamalarda bulundu. Antalyaspor maçının ardından yayıncı kuruluşa konuşan Teknik Direktörümüz Ersun Yanal, sıralamadaki yerimizle ilgili, “Fenerbahçe şeklen buradadır, Fenerbahçe'nin ruhu burada olmayı kabul etmez" dedi.Fenerbahçe teknik direktörü Ersun yaptığı maç değerlendirmesinde, “İlk yarı için çok fazla pozisyon söylemem ama ikinci yarıda hücum zenginliği olan bir oyundu. Fenerbahçe’nin kendine güvenip bu tür oyunları skorla birleştirerek, oynaması gerekiyor.  Kısa dönem içinde bu oyunu yükseltip sonuca bağlamak oldukça zor. Hem sakatlıklar, hem cezalar. Fenerbahçe’nin istediği hedeflediği oyunu çok kısa bir süre içerisinde anlayıp oynaması çok önemli bizim için. 10 kişi kaldığımız dönemde de oyunun temposunu kendi lehinde tutmaya çalışması ve istediği oyunu oynaması bizim açımızdan sevindirici. Diğer taraftan ise skoru bulabilirdik, çok rahat da bulabilirdik, son vuruşlardaki eksiklik maçı kazanmamızı engelledi. Önümüzde önemli bir ara var. Bu aranın hepimize çok çok iyi geleceği kesin. Tüm futbolcularımızın bu durumu çok iyi kavradığını net şekilde biliyorum.  Onlarla birlikte çok farklı Fenerbahçe’yle sahada olacağımızı, ikinci yarıda Fenerbahçe’nin nasıl bir takım olacağını, nasıl başarı elde edeceğini beraber göreceğiz.  Bu konuda hiçbir şüphemiz yok. Başkanımızdan, yönetimimize ve taraftarımıza kadar keyif alan bir takım izleyecek” ifadelerini kullandı.

   Puan tablosundaki ilgili de Ersun Yanal, “Fenerbahçe şeklen buradadır, Fenerbahçe'nin ruhu burada olmayı kabul etmez. Fenerbahçe’nin ruhu buradan çıkıp yukarıda olacak bir takım olduğunu herkese de gösterir. Şeklen buradayız, ama ruhen burada değiliz. Ruhen olmadığımız yerde, şeklende olmayacağız. Oyun anlamında çok ciddi bir kabuk değişikliği yaşayacak. Gelenler gidenler biliyorsunuz, çok zordur. Devre arası transferleri oldukça problemlidir ama biz şu anda elimizdeki oyuncuları ve hedeflediklerimizi başarabilecek çok güçlü bir camiayız" dedi.

Anahtar Kelimeler:
FenerbahçeErsun Yanal
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.