Yarı Finalistler Belli Oldu

Yarı finalde Galatasaray, Medicana Sivasspor ile, Bursaspor da Fenerbahçe ile eşleşti

17 Nisan 2015 Cuma 14:47
Yarı Finalistler Belli Oldu






 

Yarı Finalistler Belli Oldu
   Yarı finalde Galatasaray, Medicana Sivasspor ile, Bursaspor da Fenerbahçe ile eşleşti

2014-2015 Sezonu Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı finalistler belli oldu. Yarı finalde Galatasaray, Medicana Sivasspor ile Bursaspor da Fenerbahçe ile eşleşti.

Çeyrek finalde 1-1 biten ilk maçın rövanşında Bursaspor, Gençlerbirliği'ni 3-2 mağlup ederek adını yarı finale yazdıraran ilk takım oldu. Çeyrek finalde oynanan diğer karşılaşmada Galatasaray, ilk maçta 4-0 yendiği Manisaspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak yarı finale yükselen ikinci takım oldu.

Bugün oynanan çeyrek final rövanş maçının normal süresinde rakibi Kayserispor ile 1-1 berabere kalan Medicana Sivasspor, penaltı atışları sonucu maçı 4-2 kazandı ve yarı finalde Galatasaray ile eşleşti. Diğer müsabakada Mersin İdmanyurdu'nu 4-1 mağlup eden Fenerbahçe, yarı finalde Bursaspor'un rakibi oldu.

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Finali'nde karşılaşmalar 28, 29, 30 Nisan ve 19, 20, 21 Mayıs tarihlerinde çift maç eleme usulüne göre oynanacak.

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ ŞÖYLE
Galatasaray - Medicana Sivasspor
Bursaspor - Fenerbahçe

Son Güncelleme: 17.04.2015 14:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.