Yıldız Güreşçilerimiz Atina Yolcusu

Yunanistan'ın Başkenti Atina’da 4-10 Eylül tarihleri arasında yapılacak Yıldızlar Dünya Güreş Şampiyonası'nda ülkemizi temsil edecek Türkiye Yıldızlar Grekoromen Güreş Milli Takımında mücadele edecek olan Başakşehir güreş altyapı sporcularımızdan Mustafa Safa Yıldırım ve Muhammed Furkan Dursun Atina’ya gidiyor.

31 Ağustos 2017 Perşembe 18:24
Yıldız Güreşçilerimiz Atina Yolcusu






İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başakşehir güreş altyapı antrenörlerinden Cemal Bakır, Fatih Bakır ve Sadin Bakır'ın yetiştirdiği sporcularımızdan 58 kiloda Mustafa Safa Yıldırım ve 85 kiloda Muhammed Fukan Dursun Türkiye Yıldızlar Grekoromen Güreş Milli Takımına girerek 25-30 Temmuz tarihleri arasında Bosna-Hesek’in başkenti Saraybosna’da yapılan Yıldızlar Avrupa Güreş Şampiyonasında ülkemizi temsil ederek büyük bir başarı göstererek gümüş madalya ile dönmüşlerdi. Yıldızlar Dünya Güreş Şampiyonası'nda ülkemizi temsil edecek olan sporcularımıza ve Yıldızlar Güreş Milli Takımlarımıza başarılar dileriz.

Son Güncelleme: 01.09.2017 09:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.