Yunanistan maganda taraftarları böyle durdurdu: Kupa iptal

Yunanistan'da hükümet ülkedeki tüm turnavaları iptal etmenin eşiğine geldi. Yunanistan Kupası sırasında çıkan olayların ardından kupa maçları tamamen iptal edildi.

04 Mart 2016 Cuma 01:11
Yunanistan maganda taraftarları böyle durdurdu: Kupa iptal






Yunanistan maganda taraftarları böyle durdurdu: Kupa iptal

Stadyumlarda terör havası estiren holiganlarla mücadelede Yunanistan hükümeti tarihi bir adım attı. Yunanistan Kupası'nda PAOK ile Olympiakos maçı sırasında çıkan olaylar nedeniyle karşılaşma ertelenirken, hükümet kupa maçlarıiptal ettiğini açıkladı.

TÜM TURNUVALAR KALDIRILABİLİR

Spor Bakanı tüm futbol turnuvalarının kaldırılmasının görüşüldüğünü de söyledi.

PAOK ile Olympiakos arasında oynanan Yunanistan Kupaı yarı final maçında çıkan olaylar nedeniyle ertelenmesinin ardında turnuvanın iptal edildiği bildirildi.

Konu hakkında açıklama yapan Yunanistan Spor Bakanı Stavros Kontonis, Yunanistan Kupası'nın yeni bir karar alınana kadar bu sezon iptal edildiğini açıkladı.

Kontonis, ilk olarak ülkedeki tüm futbol turnuvalarını iptal etmeyi düşündüklerini ancak sonra bunu kupayla sınırlı tutma kararı aldıklarını dile getirdi.
Son Güncelleme: 04.03.2016 01:13
Anahtar Kelimeler:
Yunanistan Maçlar Iptal
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.