İki ezeli rakibin Süper Kupa Finalinde karşı karşıya geldiği maçta gülen taraf FENRBAHÇE oldu.
Maçın başından sonuna kadar rakibine oranla çok daha üstün bir futbol oynayan Sarılacivertliler Lig'Te hazır olduklarını taraftarlarına gösterdiler.
    Aşırı sıcak bir havada oynanan ezeli rekabette sarılacivertliler de Mehmet Topal, Emre Belezoğlu ve Kyut özellikle maçı koparan oyuncular oldu.
    Maçın sonunda maçın futbolcusu Galasarayın kalecisi Muslera olunca varın siz anlayın maçın genel havasını. Maç sarılacivertli forvetin gününde olmaması ve günün de bir  Muslera arasında geçti.
    Galasaray bu sene daha lige hazır değil havasını verdi.Oyunu okuyan ağırlığını koyan oyuncu eksikLigi göze en çarpan detaydı.Böyle devam ederlerse ve gerekli düzeltmeleri yapmazlarsa Galatasaray seyircisi bu sene çok üzülür.
   Fenerbahçe'ye gelince. Her sezon başında olduğu gibi önce bir karıştı. Ersun Hoca ile yola devam denildi. Arkasından bir anda Ersun Hoca ile  yollar ayrıldı. Herkes yeni Teknik direktörü dışardan beklerken senelerdir takımda yardımcı antrenörlük yapan İsmail Kartal Teknik Direktörlük koltuğuna oturdu.
   Takımın başında çıktığı üç ciddi  maçta da başarılı oldu. Daha yeni iyi kötü karar vermek zor ve erken. Ancak takım oyuncuları ile arasındaki diyalog çok iyi göründü. Oyuncuların yeni Teknik Direktörlerine sahip çıkmaları çok güzel.
    Fenerbahçe sonuçta  Galatasaray gibi güçlü ve ezeli rakibi  karşısında çıktığı ilk maçta  galibiyetle ayrılmayı bilerek moral kazandı.
    Sarılacivertliler ezeli rakiplerini yenmenin verdiği moralle Lige başlayacaklar. Bu çok büyük bir avantaj.
    Ancak Sarılacivertlilerde bu sezon sıkıntı olacak mevki forvet .Forvet oyuncuları Emenike, Sow, Webo daha hazır değiller. Galatasaray  maçında sarılacivertli forvetler etkili olsa maç penaltılara gitmezdi. Sarılacivertliler son yıllarda oynadıkları en rahat Galatasaray maçını oynadılar.Maçın başından sonuna kadar oyunun kontrolünü ellerinden bırakmadılar. Emenike'nin özellikle son vuruşlardaki etkisizLigi maçı uzatmalara oradan da penaltı atışlarına taşıdı.
  

Erken derbiden çıkacak sonuç ise; Fenerbahçe bu hali ile Lig maratonuna hazır.Lige kaldığı yerden devam ediyor.Ve sezona bir büyük kupa ile başladı.

Tebrikler Fenerbahçe.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.