Süper Lig’e hoşgeldin Fenerbahçe

   Biraz geç oldu ama sonunda Fenerbahçe Süper Lig yarışında kazanmaya başladı.6 haftadır kazanamayan  sarı lacivertliler sonunda şeytanın bacağını güzel futbolları ile kırdılar.Galatasaray maçının ikinci yarısında 2-0’dan 2-2 beraberlik alan, Anderlecht maçını 2-0 kazanan Fenerbahçe Alanyaspor’u 2-0 yenerek taraftarları ile barıştı.

   Sezon başından bu yana beklenen oyunu ve sonuçları alamayan Fenerbahçe’de artık yüzler gülüyor.Nasıl gülmesin bilinen Fenerbahçe gitti koşan top yapan kazanan bir Fenerbahçe geldi.Teknik direktör değişikliği anında kendisini gösterdi.Koeman aynı oyuncuları son derece iyi ve yerinde oynatıp bir de motivasyonlarını sağlayınca bambaşka bir sarı lacivertli takım izlemeye başladık.Seyrederken keyif veren, güven veren bir Fenerbahçe ortaya çıktı.

   Oyuncular aynı ama oynanan futbol bambaşka.Nasıl oldu diyeceksiniz.Koeman eldeki kadroyu çok iyi analiz etmiş.Önce takıma yeni bir lider oyuncu çıkarttı.Valbuena.Son üç maçtır Valbuena şov seyrediyoruz.Atıyor attırıyor.Daha önce neredeydi dedirtiyor.Demek ki Valbuena’ya doğru yerde oynatıp şans verilirse takıma katkısı büyük oluyormuş.Bu akşam da Kadıköy’de Valbuena şov seyrettik.

   Sadece Valbuena’mı tabii ki değil.Isla ilk defa orta alanda görev yaptı.Hiç aksamadı.Aksine Şener sakatlanıp oyundan çıkıp onun yerine sağ beke geçinceye kadar görevini gayet iyi yaptı.Frey sahada basmadık yer bırakmadı.Golü attı, defansa geldi top çıkardı.Hasan Ali Kaldırım son maçlarda sürekli formda.Ayew ilk defa bu maçta bu kadar istekli gördüm.Pres yaptı golü attı.Maçta tek aksayan oyuncular Slimani ve İsmail  oldu.Slimani bir forvet oyuncusu olarak aldığı her topu ezdi.Zamanla Slimani’de takıma ayak uyduracaktır diye umuyorum.İsmail ise kendisine verilen şansı bir türlü doğru kullanamıyor.

   Fenerbahçe’de artık kötü günler geride kaldı.Takımı bu şartlarda son derece iyi yöneten bir teknik direktör var.Oyuncuların kendilerine öz güvenli gelmiş.Birbirleriyle anlaşmaları güzel.Böyle olunca da taraftarların istediği güzel futbol ve sonuçlar arka arkaya gelecektir.

   Fenerbahçe taraftarı uzun bir aradan sonra keyifle bir maç seyrettiler.Maç sonuna doğru tüm takım oyuncularını isimleri ile tezahürat yaparak alkışladılar.Kadıköy’de özlenen bir tablo seyrettik.

   Sonuçta Milli maç arasına Fenerbahçe son derece moralli giriyor.Tekrar Süper Lig’e hoşgeldin Fenerbahçe.

   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.