Apple 2015'in enlerini seçti

Apple, Apple App Store'da bu yılın en iyilerini seçti.

11 Aralık 2015 Cuma 15:57
Apple 2015'in enlerini seçti






 

Apple'ın en iyiler arasında olduğu tartışılmaz bir gerçek. Apple App Store'da bu yılın en iyilerini seçti. Apple canlı video yayını yapma uygulaması Periscope’u 2015 yılının uygulaması seçti. 2015 yılının en iyi oyunu ise Tomb Raider oyunlarının puzzle spin-offu olan Lara Croft GO seçildi. iPhone otomasyon uygulaması Workflow yılın en yenilikçi uygulaması olurken iPhone 6S’in en iyi uygulaması ise Instagram oldu. Apple hem oyun hem de genel kategorilerden 25 en iyi iPhone uygulamasını seçti ayrıca en çok satan 10 uygulama, en çok indirilen ücretsiz uygulama ve en çok kar eden uygulamalarda açıklanan listede yer alıyor. En çok satan iPhone uygulaması Heads Up! onun arkasından Fantasy Premier League 2015/16 ve Minecraft Pocket Edition geliyor.

En çok indirilen ücretsiz uygulamalar WhatsApp, Dubmash ve Messenger listenin başında bulunuyor. App Store’un en çok kar eden uygulamaları ise Clash of Clans, Candy Crush Saga ve Apple Music’in en büyük rakibi Spotify. Şirket sadece uygulama bazlı bir listeleme yapmadı. Diğer kategorilerde de yılın enlerini seçti. App Store ile birlikte iTunes'un en iyileri de şirket tarafından listelendi ve ortaya çıkan sonuçlar bu yıl yaz hitleri gelene kadar neler dinleyeceğimizin sinyalini veriyor gibi. Albüm: 25 - Adele Şarkı: Uptown Funk (feat Bruno Mars) - Mark Ronson Film: Kingsman: The Secret Service Televizyon Şovu: Game of Thrones Kurgusal Kitap: Grey - EL James Kurgusal Olmayan Kitap: American Sniper -Scott McEwen, Jim DeFelice, Chris Kyle
Son Güncelleme: 11.12.2015 16:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.