Asus ZenFone fiyatı, Asus ZenFone özellikleri

Asus ZenFone zarif çizgileri ve canlı renkleriyle teknomarketlerde yerini aldı. İşte Asus ZenFone'nin özellikleri

07 Ağustos 2014 Perşembe 17:20
Asus ZenFone fiyatı, Asus ZenFone özellikleri






Asus ZenFone fiyatı, Asus ZenFone özellikleri

Türkiyede akıllı telefon sektörüne yeni bir telefon katıldı. Asus ZenFone zarif çizgileri ve canlı renkleriyle teknomarketlerde yerini aldı. Cazip fiyatlarıyla Asus ZenFone modelleri özellikle 18-25 arası gençelere hitap ediyor.

TURKCELL VE TEKNOSA'DA SATIŞA ÇIKTI

ASUS, başkan yardımcılarından Eric Chen’in ev sahipliğinde İstanbul’da gerçekleştirdiği etkinlik ile ZenFone akıllı telefon ailesini Türkiye’de satışa sunduğunu açıkladı.

ASUS’un ZenFone’ları üç farklı boyut seçeneğine sahip. 4,5 ve 6 inçlik modeller, boyutlarının yanı sıra fiyatlarıyla da birbirlerinden ayrılıyorlar.

Tüm ZenFone modelleri, gücünü 1,2 Ghz’den 2,0 GHz’e kadar çeşitli hızlar sunan çift çekirdekli Intel Atom işlemcilerden alıyor. ZenFone’larındaki bellekler ise 64 bit. Cihazlarda ASUS’un yeni Zen arayüzü yer alıyor.

ASUS’un akıllı telefonlarını cezbedici kılan yegane özellikleri düşük fiyat etiketleri. ZenFone 4 449 TL, ZenFone 5 699 TL, son olarak Zonfone 6 isimli tabletfon ise 799 TL fiyatla Turkcell, Teknosa veya Kliksa’dan satın alınabiliyor.

4 inç ekranından 800x480p çözünürlük sunan ZenFone 4, 1,2 GHz’lik Intel Atom Z2520 işlemci ile çalışıyor. Telefonda bir ön kamera bulunmuyor (üzgünüz selfie’ciler), arka kamerası ise 5 MP. Telefonun pili ve arka kapağı değiştirilebiliyor.
HABER:ALİMETE KOCA iyigünler.net teknoloji editörü


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.