Evde kıyma, sucuk, içli köfte için Arnica Promeat Grande

Kendi mutfağınızda kıyma, sucuk, içli köfte hatta salça hazırlamak için Arnica Promeat Grande, Promeat W2000 Grande Et Kıyma Makinesi Özellikleri

13 Temmuz 2015 Pazartesi 11:24
Evde kıyma, sucuk, içli köfte için Arnica Promeat Grande






Evde kıyma, sucuk, içli köfte için Arnica Promeat Grande

Kendi mutfağınızda kıyma, sucuk, içli köfte hatta salça hazırlamak için Arnica Promeat Grande!

Kıymanızı kolaylıkla hazırlayabilmeniz için ev tipi et kıyma makinesi geliştiren Arnica, Promeat Grande ile sucuk, sosis, içli köfte hatta domates ve biber salçasının evde sağlıkla ve kolayca hazırlanmasına yardımcı oluyor…

Teknolojisi, sağlamlığı ve kalitesi ile tanınan Küçük Elektrikli Ev Aletleri markası Arnica, tüketicileri ev tipi kıyma makinesi Promeat Grande ile buluşturdu. Kıymadan sosise, sucuktan içli köfteye birçok et ürününü en hijyenik şekilde hazırlayan Promeat Grande, tüketicilere kendi mutfaklarında etlerini hazırlama fırsatı sunarken, domates ve biber salçası yapımı için ideal tercihi oluşturuyor. Şölen gibi sofralar hazırlayan ev kadınları, köfteleri ve kıymalı yemekleri taze taze çektikleri kıyma ile hazırlayacak, Promeat Grande ile hazırladıkları domates ve biber salçalarıyla taçlandıracaklar. Üstelik kendini bileme özelliğine sahip paslanmaz çelik bıçak sayesinde yıllar sonra bile Promeat Grande’yi ilk günkü kadar verimli kullanmak mümkün.

Mutfaklarda kendine yer açan Promeat Grande’nin her ayrıntısı da en ince noktasına kadar düşünülürken, tamamlayıcı aksesuarları farklı ihtiyaçlara hizmet etmek için tasarlandı. Promeat Grande, paslanmaz çelik kıyıcı silindirleri, paslanmaz bıçağı, içli köfte aparatı, sosis sucuk hunisi, geniş tepsisi gibi aksesuarlarıyla çok alternatifli kullanım imkanı sunuyor.

Yıllardır evlerin her türlü ihtiyacına uygun ürünler sunan Arnica, arkasına aldığı 50 yıllık SENUR A.Ş.nin üretici gücüyle hayatı kolaylaştırmaya devam ediyor.

Promeat W2000 Grande Et Kıyma Makinesi: 359TL

Promeat W2000 Grande Et Kıyma Makinesi Özellikleri

· 1  400w kilitli halde motor gücü

·     Aksesuar depolama bölümü

·     2 farklı paslanmaz çelik kıyıcı silindir (ayna)

·     Sosis sucuk hunisi

·     Paslanmaz çelik bıçak

·     İçli köfte aparatı

·     Kablo toplama bölmesi
 
Son Güncelleme: 13.07.2015 11:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.