Facebook'tan hayatı kolaylaştıran uygulama...

Facebook'tan devrim niteliğinde bir yenilik daha... “Services” olarak adlandırdığı yeni ürününü yayına almaya hazırlanan Facebook, yıllardır kullanılan check-in özelliğinden elde edilen verileri, dereceleri ve yorumları derlediği ve işletme sayfalarıyla eşleştirerek bir değerlendirme motoru oluşturduğu bir uygulama ile geliyor.

17 Aralık 2015 Perşembe 12:35
Facebook'tan hayatı kolaylaştıran uygulama...






Facebook'tan hayatı kolaylaştıran uygulama...

Facebook’un yaptığı bu yenilik bir bakıma Yelp ve Foursquare rakibi bir ürün diyebiliriz. Çünkü bu servisi kullanırken girip herhangi bir mekan veya hizmet sorgulaması yapabiliyorsunuz. “Dişçi”, “Pizza”, “Tesisatçı” gibi aklınıza gelebilecek her türlü “hizmet” sektörüne ilişkin sonuç bulabiliyorsunuz. Öne çıkan sonuçlar içerisinde kullanıcıların yaptığı derecelendirmeler, yorumlar da bu alanda karşınıza çıkıyor.

Sayfaya girdiğiniz zaman otomatik olarak sizin konumunuzu tespit ederek o konum doğrultusunda arama yapıyor fakat dilerseniz bunu değiştirebiliyorsunuz.

Şu anda resmi olarak duyurusu yapılmamış bu sayfa, önümüzdeki dönemde mobil uygulamaya dahil edilerek kullanımı daha hızlı ve daha erişilebilir hale getirilecek gibi görünüyor. Bu olduktan sonra Messenger ve Moments uygulamasında olduğu gibi ayrı bir app olarak hayatına devam edebilir.

Son Güncelleme: 17.12.2015 12:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.