happn Dünya Kupası "Crush" tahminini açıkladı

Yolunuzun kesiştiği kişileri bulmanızı sağlayan tanışma uygulaması happn'ın yayınladığı "Crush" haritasına göre, Arjantin ve Brezilya final oynayacak.

29 Haziran 2018 Cuma 08:25
happn Dünya Kupası "Crush" tahminini açıkladı






happn Dünya Kupası "Crush" tahminini açıkladı: Brezilya ve Arjantin final oynuyor


happn, Dünya Kupası'na özel hazırladığı harita ile mücadeleye katılan ülkelerin "Crush" sayılarına göre eşleşme tahminini yayınladı. happn'ın yayınladığı haritaya göre, Dünya Kupası'nın final maçına Brezilya ve Arjantin adını yazdırdı.

Dünyada Türkiye'nin de dahil olduğu 40 ülkede 50 milyon kişi tarafından kullanılan mobil tanışma uygulaması happn, dünya kupasına özel hazırladığı fikstürü, ülkelerin "Crush" sayılarına bakarak hazırladı. happn'da iki kullanıcı birbirini karşılıklı beğendiğinde "Crush" gerçekleşiyor ve uygulama içi sohbet başlıyor.

Brezilya ve Arjantin finalde

Online flörtte en başarılı olan iki ülkenin final oynadığı fikstüre göre, Brezilya ve Arjantin final oynuyor ve "Crush" Dünya Kupası'nı Arjantin alıyor. happn'ın "Crush" sayılarına göre hazırladığı tahmine göre, adını yarı finale yazdıran diğer iki ülke ise Uruguay ve Panama oldu. İngiltere, Danimarka, Fas ve İsveç ise, flört haritasında çeyrek finale kadar yükselen ülkeler oldu.


happn birlikte maç izlemek isteyenler çiftleri buluşturuyor

Hoşlandıkları kişiyle ilk buluşmada Dünya Kupası maçı izlemek isteyenler için de happn yeni bir seçenek sunuyor. Kullanıcılarına belirli aktiviteleri birlikte yapma imkânı sunan "See You There" özelliğine gelen "Maç izlemek" balonunu seçen kullanıcılar ilk buluşmada maç izlemek istediklerini bildirebilecek. "Maç izlemek" seçeneği Dünya Kupası süresince aktif olarak kullanılabilecek.

Dünya Kupası maçları flörtü arttırdı

happn ayrıca Dünya Kupası'nın online flörtü de olumlu yönde etkilediğini ortaya koydu. Dünya Kupası başladığından bu yana happn'da uygulama içi aktivitelerin kullanımı %20 oranında artış gösterdi.

happn Hakkında

Şubat 2014'te kurulan happn, gerçek zamanlı konum belirleme özelliği ile yolunuzun kesiştiği kişilerle tanışmanızı sağlayan ilk mobil tanışma uygulamasıdır. An itibariyle Paris, Londra, Berlin, Madrid, Buenos Aires, Sao Paulo, Hong Kong, Milano ve New York'un da aralarında bulunduğu 50'yi aşkın büyük şehirde aktif durumda olan uygulama, 50 milyon kişi tarafından kullanılmaktadır. Happn, App Store, Play Store ve Windows Store üzerinden ücretsiz olarak indirilebilir.

Anahtar Kelimeler:
Dünya KupasıHappnCrush
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.