iPhone 6 30 gün sonra böyle geliyor

iPhone 6 üretim hattından çıkan, ambalajına kadar ulaşın cihazın son fotoğrafı Apple hayranlarının yoğun ilgisini çekti.

11 Ağustos 2014 Pazartesi 10:00
iPhone 6 30 gün sonra böyle geliyor






iPhone 6 30 gün sonra böyle geliyor


iPhone 6 için geri sayım sürüyor. Bir ay sonra ilk tanıtımı yapılacak olan cihazın bütün ayrıntıları ortaya çıktı. iPhone üretim hattından çıkan, ambalajına kadar ulaşın cihazın son fotoğrafı Apple hayranlarının yoğun ilgisini çekti.


iPhone 6'nın 9 Eylül'de tanıtılması bekleniyor, ancak sızıntılar sayesinde tanıtım gününde muhtemelen pek de şaşırmayacağız. Benzer duruma IPhone 5'te de şahit olmuştuk; cep tanıtılmadan önce çizimleri ve kasaları internette dolaşmaya başlamıştı.

Şimdiki sızıntı ise iPhone 6'yı ilk defa kutusuyla beraber gösteriyor. Techradar'a göre fotoğraflar, bir Apple beta tester'ı tarafından çekilmiş. Fotoğrafların EXIF verilerini kontrol eden ve onları inceleyen Techradar, gördüklerimizin sahte olma ihtimalinin düşük olduğunu söylüyor.

Fotoğraflardaki iPhone 6, şimdiye kadarki sızıntılarla uyum gösteriyor. Yeni iPhone, mevcut iPhone'un tasarımında büyük bir değişiklik yapmıyor - zaten Apple'ın da büyük bir değişiklik yapması beklenmiyordu. Gördüğümüz telefon eğer gerçekten iPhone 6 ise, bizi ince, şık, aynı zamanda bildiğimiz iPhone'a oldukça benzeyen bir iPhone bekliyor demektir.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.