iPhone 6'yı uzaydan yere attılar,

Akıllı cep telefonları için koruyucu kılıf üreten Urban Armor Gear, yeni geliştirdiği iPhone 6 koruyucusunu sıradışı bir test ile tüm dünyaya duyurdu.

18 Ocak 2015 Pazar 00:42
iPhone 6'yı uzaydan yere attılar,






iPhone 6'yı uzaydan yere attılar: iPhone 6 için görülmemiş test 

Akıllı cep telefonları için koruyucu kılıf üreten Urban Armor Gear, yeni geliştirdiği iPhone 6 koruyucusunu sıradışı bir test ile tüm dünyaya duyurdu.
Yer yüzünden 100 bin feetten fazla yüksekliğe bir balonla çıkarılan iPhone 6, Urban Armor Gear tarafından üretilen kılıfla eksi 76 dereceye ulaşan soğuk hava şartlarıyla adeta en zorlu testle yüzleşti. Rus uzmanlar testin tüketiciyi yanıltmaya yönelik olduğunu öne sürse de iPhone 6 uzaydan dünyaya bırakıldı. Bu anlar kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi.
Koruyucu kılıf üreticisi Urban Armor Gear isimli bir şirketin gerçekleştirdiği test, iPhone 6'nın başka işkencelere de maruz kalmasına neden oldu. Bir jet uçağından daha hızlı dönüş manevralarıyla ve daha fazla G kuvvetine maruz kalırken, en azından tek parça kalmayı başardı. Aynı zamanda iPhone kılıfları üreten Urban Armor Gear şirketi bu videodan sonra popülerliğini arttırdı.
Bir UAG yetkilisi de, iPhone 6'nın testten başarıyla çıktığını ve böylece kendi ürünlerinin de başarıya ulaştığını söyledi. Aynı zamanda ABD ordusuna ekipmanlar ürettiklerini belirtirken, bu video sayesinde pazardaki söz gücünü arttıracaklarını düşündüklerini söylediler.




Son Güncelleme: 18.01.2015 00:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.