Kendi bağcıklarını bağlayan ayakkabı

Geleceğe dönüş filmi gerçek oldu. Nike'ın ürettiği ayakkabı kendi kendine bağcıklarını bağlıyor.

23 Ekim 2015 Cuma 15:29
Kendi bağcıklarını bağlayan ayakkabı






Kendi bağcıklarını bağlayan ayakkabı

Geleceğe dönüş filmi gerçek oldu. Nike'ın ürettiği ayakkabı kendi kendine bağcıklarını bağlıyor.

Ayakkabı, bağcık, teknoloji, geleceğe dönüş

Geçtiğimiz günlerde “Geleceğe Dönüş 2″ filminde gidilen tarihe ulaşmış, ancak o dönemde öngörülen pek çok şeyin hala gerçekleşmediğini bir kez daha farkederek hayal kırıklığı yaşamıştık.
Filmdeki en akılda kalıcı yeniliklerden biri olan kendi kendine bağlanan Nike ayakkabıların 2016 yılında açık artırmayla satışa sunulacağı haberi, özellikle filmin fanları arasında büyük mutluluk yarattı.

Filmdekine benzer bir teknolojiyle üretilen ayakkabıların ilk çifti, Marty McFly karakterini canlandıran Michael J. Fox’a teslim edilirken, açık artırmadan elde edilen gelirin, parkinson hastası olan Fox’un kurduğu ‘Michael J. Fox Parkinson’la Mücadele Vakfı’na bağışlanacağı açıklandı.

“Kurgulanmış bir hikaye için hayali bir şey ürettik ve şimdi onu, yeni bir teknolojiyle gerçeğe çevirip pek çok kişinin kullanabileceği bir ürün yarattık” diyen Nike’in CEO’su Mark Parker, geleceğin hayal gücüyle yaratılabileceğine inandığını ifade ediyor.
Son Güncelleme: 23.10.2015 15:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.