KOBİ'lere, küçük işletmelere GoDaddy'den WordPress ve WooCommerce desteği

GoDaddy ile Küçük işletmeler WordPress ve WooCommerce ile internette satış yapmaya başlayabilir

29 Haziran 2018 Cuma 10:14
KOBİ'lere, küçük işletmelere GoDaddy'den WordPress ve WooCommerce desteği






KOBİ'lere, küçük işletmelere GoDaddy'den WordPress ve WooCommerce desteği



GoDaddy, Türkiye'deki küçük işletmelerin WordPress web sitelerinde WooCommerce eklentisini kullanarak internette satış yapmaya başlayabileceklerini belirtti. GoDaddy'nin Yönetilebilir WordPress ürünü, KOBİ'lerin WordPress sitelerini kurmalarını ve yönetmelerini ve WooCommerce ile internette satış yapmaya başlamalarını kolaylaştırıyor.


Dünyanın en büyük küçük işletme odaklı teknoloji sağlayıcısı GoDaddy, online mağaza kurmak isteyen işletmelerin bunu WooCommerce ve WordPress ile yapabileceğini belirtti. WordPress eklentisi olarak mevcut olan WooCommerce, işletmelerin kolayca ürün sayfaları, alışveriş sepetleri, ödeme sayfaları, hesap sayfaları oluşturmalarını ve ödeme sistemlerini entegre etmelerini sağlıyor.

GoDaddy EMEA Bölge Başkan Yardımcısı Stefano Maruzzi, konuyla ilgili olarak, "Garanti Ödeme Sistemleri'nin verilerine göre, Türkiye'deki e-ticaret pazarı son 7 yılda 6,5 kat büyüdü. Gelecekte daha da fazla büyüyecek; küçük işletmelerin de bu potansiyelden kendilerine düşen payı almaları gerektiğine inanıyoruz. Yeni başlıyor olsalar da, halihazırda fiziksel varlıkları da olsa, küçük işletmeler ürün ve hizmetleriyle daha geniş kitlelere ulaşabilmek için dijital kimliklerini oluşturmalılar. Eğer internette satış yapmak istiyorlarsa, hazır bir online mağazaya fazladan para vermek yerine GoDaddy'nin Yönetilebilir WordPress ürünü gibi bir web sitesi çözümünü seçebilirler. WooCommerce eklentisi, WordPress platformu için gerekli özellikleri sunarak küçük işletmelerin internette satış yapmasını kolaylaştırıyor" dedi.

GoDaddy, WooCommerce'in stok yönetimi, ödeme noktası, satış noktası sistemi, gönderim, üyelik, raporlama gibi işlevleri ve birçok harici ürün veya dâhili özelliği genişletebilen, 350'den fazla uzantısı olan ücretsiz bir eklenti olduğunun altını çizdi. WooCommerce'in öne çıkan bir özelliği de ürün sayfası, hesap sayfası, alışveriş sepeti ve ödeme sayfası oluşturmak için WooCommerce sayfa taslaklarının otomatik olarak kullanması. WooCommerce ayrıca kullanıcının tüm bu sayfaları kişiselleştirebilmesini sağlayan sağlam bir API da sunuyor. Popüler temaların arasında WooCommerce-dostu taslak sayfaları bulunuyor.

WooCommerce ile WordPress'te satış yapmaya başlayın

GoDaddy, küçük işletmelere WordPress web sitelerine WooCommerce kurmadan önce en önemli adımlardan birinin bir SSL sertifikası yüklemek olduğunu hatırlattı.

Maruzzi, "Ocak 2017'den bu yana Google Chrome, şifre ve kredi kartı numaraları gibi kişisel bilgi toplayıp SSL sertifikası olmayan web sitelerini 'güvenli değil' olarak işaretlemeye başladı. Chrome 68 versiyonu ile Google tüm SSL'siz sayfaları 'güvenli değil' olarak işaretlemeye başlayacak ve bunu adres çubuğunda vurgulayacak. Bu yüzden internette satış yapmak isteyen küçük işletmelerin SSL sertifikası alması çok önemli" dedi.

Anahtar Kelimeler:
GoDaddyWooCommerceWordPress
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.