Lego Bisiklet; Çocuklar için süper bisikletler

Lego bisikletler yeni nesil çocukları tasarım, üretim sistem geliştirme ve hayata geçirme alışkanlığı kazandırıyor. İnfendo şirketi tasarım mühendislerinin geliştirdiği çelik aksamlı Lego Bisikletlerin fiyatı 299 dolardan başlıyor

05 Kasım 2015 Perşembe 23:19
Lego Bisiklet; Çocuklar için süper bisikletler






Lego Bisiklet; Çocuklar için süper bisikletler

Bu bisiklet bir tasarım harikası. İnfento tasarım mühendislerinin kaleminden çıkan tasarım hafif çelik aksamla güçlendirilmiş iskelet ile adeta süper bisikletlere dönüşen devasa bir lego bisiklet sistemini ortaya çıkardı.

Tek tekerlekliden 4 tekerliye, buz üstünde kayaktan sepetli bisiklet sistemine kadar onlarca değişik binek aracına dönebilen bisikletlerin en önemli özelliği, çocuklar kendileri istediği iskeleti, kendi boyuna kendi tarzına göre üretebilmesi.

Çocukların ortaya çıkardığı seçenekler, bisiklet sistemi tasarımcılarını bile hayrete düşeren görüntüler ortaya çıkarıyor.
Tüm bileşen parçaları tek çanta içerisinde çocuklara ulaştırılan bisiklet sistemi küçük bir çaba ile farklı modellere ulaşan bisiklet modellerine dönüyor...

ÜÇ AYRI MODEL ÇANTASI İLE GELİYOR

İnfento, çocukların yaş gruplarına göre uzmanlar tarafından tavsiye edilen 3 ayrı sisteme böldüğü çelik aksamlı lego bisikletler için Türkiye şartlarına göre orta düzeyde bir fiyat politikası izliyor.

5 yaşına kadar olan çocuklar için hazırlanan Junior Kit's çantası perakende satış fiyatı 299 dolara kadar alıcı bulurken, 5 - 10 yaş grubu çocuklara hitap eden çanta için 499 dolar, daha 15 yaş ve üstü gençler için hazırlanan daha çoklu sistemler için tasarlanan bisiklet tasarımlarına 599 dolar fiyat biçiyor. 60 cm boyundaki çocuklardan 1.82 boyundaki gençlere kadar genç kızlara ve erkekleri de kapsayan seçenekler sunan İnfento tasarımlarının henüz Türkiye'de temsilicisi yok..
Son Güncelleme: 05.11.2015 23:25
Anahtar Kelimeler:
Lego BisikletInfento
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.