LG G4 fotoğraf özellikleri görenleri şaşırtıyor

Akıllı telefonların fotoğraf çekme özellikleri, digital kameralara taş çıkartmaya başladı. LG G4 fotoğraf özellikleri fotoğraf tutkunlarına farklı deneyimler sunuyor.

22 Temmuz 2015 Çarşamba 11:58
LG G4 fotoğraf özellikleri görenleri şaşırtıyor






LG G4 fotoğraf kalitesi görenleri şaşırtıyor

Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte tatil anılarınızı LG G4’ün mükemmel kamerasıyla ölümsüzleştirebilirsiniz. Üstün kamerası ve mükemmel fotoğraf özellikleri sayesinde LG G4, en güzel anlarınızı aynen hatırladığınız renklerle ve canlılıkta resmediyor.

Yaz mevsimiyle birlikte yolculuk hazırlıkları yaparken, kuşkusuz herkesin aklına tatil anılarımızı ölümsüzleştirecek en mükemmel fotoğrafları nasıl çekebileceği geliyor. LG G4, profesyonel fotoğraf makineleriyle yarışacak kalitedeki kamerasıyla fotoğrafla ilgilenen her seviyedeki kullanıcıyı tatmin edecek muhteşem fotoğraflar yakalamanızı sağlıyor. LG G4 mükemmel kamerasıyla plajda, turistik bir şehirde ya da doğayla baş başa her türlü tatil atmosferinde anılarınızı ölümsüzleştirmek için vazgeçilmezleriniz arasına giriyor.

Hareketle Çekim özelliğiyle tam bir Selfie kamerası

8 Megapiksel’lik ön kamerası ile LG G4, kullanıcıların en güzel selfieleri çekmesine imkân tanıyor. LG yeni Çoklu Hareketle Çekim teknolojisiyle kullanıcılar, ikişer saniye arayla dört farklı selfie çekebiliyorlar.

Profesyonel fotoğraf makineleriyle yarışan akıllı telefon

LG G4 özel olarak geliştirilmiş kamera teknolojisiyle eşi benzeri görülmemiş bir görsel deneyim sunuyor. Kamerasındaki F1.8 diyafram açıklığındaki özel lensiyle akıllı telefonlarda daha önce görülmemiş kalitede fotoğraflar çekebiliyor. Bu sayede ilk defa bir akıllı telefon, profesyonel fotoğraf makineleriyle yarışır hale geliyor.

Gözünüzle gördüğünüz renkleri LG G4’ün kamerasıyla yakalayın

Bu akıllı telefon 16 Megapiksel kamerasıyla ayrıca aydınlık ya da loş her türlü ışık altında mükemmel fotoğraflar yakalamanıza da olanak sağlıyor. Kamerasındaki Manuel Mod, kullanıcıların, pozlama süresi, ISO, odaklama ve beyaz ayarı gibi parametreleri en ince ayrıntısına kadar düzenlemesine imkan veriyor. Renk Spektrum Sensörü (CSS) teknolojisi ise akıllı telefonlarda bir ilki gerçekleştirerek görüntüleri aynen gözümüzün gördüğü şekilde fotoğrafa aktarıyor. Aynı zamanda profesyonel fotoğrafçılar için de dosyaların hem RAW hem de JPEG formatında kaydedilebilmesine olanak tanıyor.
Son Güncelleme: 22.07.2015 12:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.