Ne beğenirsen elinle, o sorulur seninle

Facebook'ta bir arkadaşınızın fotoğrafına, mesajına bıraktığınız beğeniler aylar hatta yıllar sonra başınıza iş açabilir. Dikkat..

13 Temmuz 2014 Pazar 04:14
Ne beğenirsen elinle, o sorulur seninle






Ne beğenirsen elinle, o sorulur seninle

Facebook beğeni silme, beğeni vazgeçme, facebook kimler beğenmiş

Sosyal medya paylaşımlarınız günün birinde başınızı ağrıtabilir. Bıraktığınız bir mesaj, bir yorum, hatta durduk yerde arkadaşınızın profilinde hoşunuza giden bir fotoğrafa yaptığınız beğeni sizi fena halde üzebilir.

Facebook'ta he rgün onlarca paylaşımı beğenebiliyoruz. Ancak geri dönüp bakınca bu beğendiğimiz paylaşımları toplu olarak bulmak zor bir uğraş. Hareketler dökümü raporunda beğenilerimizi bulabiliyoruz anca Facebook bunları arasında arama yapmamıza, zamana göre incelememize izin vermiyor. Sadece düz bir zaman listesinde aşağı inerek neleri beğendiğimizi görebiliyoruz. Elbette zaman geçtikçe, eski beğenilerimizi bulmak giderek zorlaşıyor.

LikeManager uygulaması ise, Facebook'un bu eksik yanını kapatmak üzere ortaya çıkmış bir uygulama. Kullanıcıları, Facebook'ta beğendikleri paylaşımları LikeManager uygulamasında topluyor ve bunları kolayca araştırıp eski beğenilerini bulabiliyor. Böylece eskiden beğendiğimiz bir yazıyı, bir fotoğrafı, bir linki istediğimiz zaman kolayca bulabiliyorsunuz. Bundan sonra yapacağınız tek şey, beğenmekten vazgeçmek.
Merak etmeyin, arkadaşlarınız bunun farkına bile varmayacaktır. Pişman olduğunuz bir beğeniden vazgeçmek, belki hayatınızı da kolaylaştıran ilk adım olacaktır..


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.