NVIDIA Ansel ve NVIDIA Highlights, Shadow of the Tomb Raider için ortaya çıktı

NVIDIA Highlights, ShadowPlay teknolojisini kullanarak Lara Croft’un macerasındaki önemli anları otomatik olarak kaydediyor.

11 Haziran 2018 Pazartesi 23:21
NVIDIA Ansel ve NVIDIA Highlights, Shadow of the Tomb Raider için ortaya çıktı






NVIDIA Ansel ve NVIDIA Highlights, Shadow of the Tomb Raider için ortaya çıktı


NVIDIA, Shadow of the Tomb Raider’ın resmi PC ortağı olarak Square Enix, Eidos-Montréal, Crystal Dynamics ve Nixxes ile birlikte çalıştığının açıklanmasının ardından, oyunun Highlights ve Ansel'i destekleyeceğini duyurdu.

Shadow of the Tomb Raider, Ansel and Highlights desteği alacak

NVIDIA Highlights, ShadowPlay teknolojisini kullanarak Lara Croft’un macerasındaki önemli anları otomatik olarak kaydediyor. Highlights’ın sunduğu videolarla oyun deneyimleri yeniden izlenebiliyor ve GeForce Experience aracılığıyla doğrudan Facebook, YouTube veya Weibo üzerinden paylaşılabiliyor.

NVIDIA Ansel ise oyun içi ekran görüntüsü yakalama konusunda bir devrim niteliği taşıyor. Oyuncunun, içindeki sanatçı ruhu ortaya çıkarmasını sağlayan Ansel, Lara Croft'u ormanda, korkunç mezarlarda veya yaşayan dünyada yüksek çözünürlüklü bir şekilde fotoğraflayarak, sosyal medya ve www.shotwithgeforce.com üzerinden paylaşmaya imkân tanıyor.


NVIDIA Highlights ile yeni oyunlar

GeForce Experience'ın bir parçası olan NVIDIA Highlights, geliştirilmeye devam ediyor. Highlights desteği kazanan oyunlar arasında Shadow of the Tomb Raider, Dirty Bomb ve Switchblade yer alıyor.


Yeni oynanış videoları ilk kez oyuncularla buluşuyor!

NVIDIA, en çok beklenen oyunlardan bazılarını E3’te ilk kez hayranlarının beğenisine sunuyor.

Bu kapsamda Battlefield 5 için ilk PC oynanış videosunu yayınlayan NVIDIA, Shadow of the Tomb Raider ve Anthem için de inanılmaz videoları izleyicileriyle buluşturdu!

Anahtar Kelimeler:
Tomb RaiderShadowNVIDIA
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.