XPG SPECTRIX D80 | Dünyanın Sıvı Soğutmalı İlk Belleği 

ADATA'nın Computex'teki standında sergilenen dünyanın sıvı ve hava karma soğutmaya sahip ilk belleği XPG SPECTRIX D80 ve RGB aydınlatmalı SPECTRIX D41 üstün performansı ve etkileyici görüntüsüyle dikkat çekiyor

20 Haziran 2018 Çarşamba 23:30
XPG SPECTRIX D80 | Dünyanın Sıvı Soğutmalı İlk Belleği 






XPG SPECTRIX D80 | Dünyanın Sıvı Soğutmalı İlk Belleği 

Dünyanın önde gelen yüksek performanslı DRAM Modülü ve NAND Flaş depolama ürünleri üreticisi ADATA Technology, dünyanın hem sıvı hem hava soğutmalı ilk belleği SPECTRIX D80'i Türkiye'de satışa sundu. RAM devresinde kullanılan ısıyı dağıtan malzemeler yanında aynı anda hem sıvı hem alüminyum soğutucudan faydalanan SPECTRIX D80, yüksek soğutma becerisini ve performansı bir arada sunuyor.

Sıvı-Hava Karma Soğutma

XPG'nin benzeri bulunmayan SPECTRIX D80 RAM'leri ısıyı etkin bir şekilde dağıtmak için modülün üst kısmında hava geçirmez bir tüp içerisinde bulunan sıvı soğutucudan faydalanıyor. Hem SPECTRIX D80 hem de SPECTRIX D41'de daha iyi soğutma performansı elde etmek içinse ısıl iletken devre malzemeleri ve bunların üzerini kaplayan alüminyum bir soğutucu kullanılmış.

Üzerinde RGB aydınlatması da olan sıvı soğutucu yalnızca yüksek performans sunmakla kalmıyor, tamamen aydınlatılan soğutma sıvısı etkileyici bir görüntü de oluşturuyor. Hem D80 hem de D41 ile birlikte gelen yazılım sayesinde kullanıcılar aydınlatma efektlerini ve birçok ayarı değiştirebiliyor. RGB Sync programını kullanmak istemeyenler için önde gelen anakart üreticilerinin kendi yazılımlarını kullanma imkânı da bulunuyor.

Azla Yetinmeyenlerin Seçimi

ADATA'nın her oyuncunun ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılayabilecek belleği SPECTRIX D80 ve SPECTRIX D41, daha fazlasını isteyen oyuncular ve overclock meraklılarını sevindirecek özelliklere sahip. Intel ® X299 2666MHz ve AMD® AM4/Ryzen platformlarını destekleyen ürünler, 2666MHz ile 5000Mhz arasındaki hızlarda çalışabiliyor. Firmanın Computex 2018 kapsamında sergilediği SPECTRIX D80 fuar öncesi düzenlenen özel bir etkinlikte 5531MHz hıza çıkarak bu alanda bir dünya rekoru da kırdı. 

Kullanıcılara overclock konusunda kolaylık sağlamak için Intel® XMP (Extreme Memory Profile) 2.0 profilleri ön yüklü gelen her iki ürün de kullanıcıları hız aşırtma sırasında BIOS ayarlarını tek tek değiştirme zorunluluğundan kurtarıyor. ADATA'nın sahip olduğu teknik bilgi ve tecrübenin ürünü olan SPECTRIX D80 ve SPECTRIX D41, güvenilir bir performans sunması ve uzun ömürlü olması için yüksek kaliteli malzemeler seçilerek üretildi. Ürünleri oluşturan 10 katmanlı PCB devresi yüksek hızlarda ve yük altında bile sinyal gücünde ve sürekliliğinde bir düşüş yaşamıyor.,

XPG Hakkında

Xtreme Performance Gear (XPG), ADATA Technology'nin yüksek performanslı PC donanımı sunan bir markasıdır. XPG ürünleri, mümkün olan en üst düzey dayanıklılık ve performansı sunmak için ADATA'nın zorlu A+ Testleri'ni başarıyla geçmeleriyle kendilerini kanıtlamış donanımlardır. XPG oyunculara, donanım meraklılarına ve overclock ile uğraşan kullanıcılara tadını son hızda çıkaracakları muhteşem bir deneyim sunuyor. Gelişmiş teknik özellikleri yanında şık ve güçlü tasarımlarıyla öne çıkan XPG ürünleri, Japonya Good Design Awards ve Taiwan Excellence Gold Awards gibi prestijli ödüllere lâyık görülmüştür. Overclock meraklılarının ve dünyaca ünlü e-spor takımlarının değişmez donanımları arasında yer alan ADATA XPG ürünleri, zaferi hedefleyen her oyuncunun tercihidir.

Resmi Web Sitesi: www.xpg.com


ADATA Hakkında

Dünyanın en büyük DRAM modülü ve USB flash bellek tedarikçilerinden biri oran ADATA Technology, aralarında hafıza kartları, katı hal diskler (SSD) ve taşınabilir depolama ünitelerinin de olduğu çözümler sunmaktadır. Mobil cihazlar için taşınabilir güç kaynakları da üreten ADATA aynı zamanda gelişmiş LED aydınlatma ürünleri alanında da dünyanın önde gelen markalarından biri haline gelmiştir. ADATA ürünleri iF Design Awards (Almanya), Red Dot Awards, CES Best of Innovations Awards, Good Design Awards (Japonya), Best Choice of Computex Awards ve Taiwan Excellence Gold Awards gibi pek çok uluslararası ödülün de sahibidir.

Resmi Web Sitesi: www.adata.com
 

Son Güncelleme: 20.06.2018 20:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.