Hoooooppp …. Geldi işte yeni yııııl.
Olmuşum 47,  son iki ayda başıma gelenler pişmiş tavuğunkiyle yarışır, hatta fotofinişte alır götürür bile . Ama gel gör ki içimdeki bu yeni yıl pıtırcıkları kıpır kıpır yine. Bir sevinç,  bir neşe. Tutamıyorum kendimi  ☺Ay ne heyecanlııı. Neler olacak acaba ? ☺
Offff ne var işte eski yıl,  yeni yıl,  aynı taas aynı hamam yaşayıp gidiyoruz deme sakın.Deme lütfen deme.Öyle olmuyor işte.
Al sana biten bir periyod. Şahane bir  kendini değerlendirme şansı. Başı belli,  sonu belli. Denemiş misin ?, olmamış mı?,  başarmış mısın?,  sevmiş misin?,  özür dilemiş misin?,  ders almış mısın?,  eğlenmiş misin?,  üzülmüş müsün? . Bak bakalım neler yapmışsın neler.
Amaaan boşver yaaa …. Ne olmuşsa olmuş,  bitmiş. Bak yepyeni bir başlangıç var önünde,  önümüzde..
Bak ne diyeceğim .Sen en iyisi bu sene  çok sev ! Güzel şaraplar iç, güzel adamları / kadınları sev.İsteyene  ikinci bir şans ver ama en önce kendine... çok oku, az uyu,  çok çok seviş. güzel kahveler, yemekler yap, Tanımadığın insanlarla muhabbet et,  yardım et, hayvanları sev,  çok sarıl, seni seviyorum cümlesinden sakın korkma..,biliyormusun  her yarayı iyileştirir. Hep iyiyi düşün, hatalarını kabul et, gülümse, resim yap,  şarkı söyle,  dans et,  hikaye yaz,  anlat kendini  uzun cümleler kur.

Ya da azcık delir, sınır çizgilerini sil,  iyicene eğlen, kendine gerçekten vakit ayır, çakraları makraları boş ver, doğaya açıl, karların üzerinde yuvarlanın, kardan adamın burnunu ye... diyeti bırak… … arada bir cep telefonunu kapat… yağmur yağarken şemsiyeni evde bırak… balığına da bir kerecik limon sıkma… bir sabahı da dalgaların koynunda şezlongda karşıla…gözlüklerini, lenslerini at… istersen iki ayağına farklı çoraplar giy, çatı katındaki eskileri komşunun balkonuna  at… şikâyet ederse halıları da tepesine silkele… ilaçlarını renklerine göre ayır, “hangisi suda daha çabuk eriyor?”culuk oyna…köpeğini azat et … sonra geri gelmesini bekle..pişman olacağın şeyleri yapmaktan çekinme…arada  doğru bildiğinin yoldan sap, o kadarda garantici olma… kestirmeden gitme… yeni dostlar edin, eskileri de tut… bol bol mola ver, dinlen… geçip giden zamanın keyfini sür.
Sende herkes gibi en iyisini hak ediyorsun,  iste ama iste … istemeden alabilir misin?

Hadi gel  bir şey yapalım beraber.Bir dilek tutalim mesela ☺ Ama sağlık,  sıhhat,  afiyet falan olmasın. Onları zaten hep diliyoruz. Onlar cepte.
Bu sefer sadece kendimiz için,  olursa bizi şahane hissettirecek bir şey olsun . Brad Pitt,  David Beckham,  Maria Sharapova,  Beyonce falan da aklımıza gelmiyor tabi. Milli piyango bana çıksın da kabul edilmiyor. Şöyle olası mümkün ama bir türlü olmamış bir şey olsun.Hatta istersek birden fazla bile tutabiliriz. Dilek bizim değil mi ☺ istediğimiz kadar tutarız kime ne ?
Hadi okumaya es ver. Tut şu dilekleri ☺ Tut yaaa….Olacak diyorum sana ☺
Tuttun mu ? Tamaaam . İşte hedefler geldi .
Tahmin etmezsem de çatlarım.
Yeni bir iş, aşk,  daha çok para, yeni  bir ayakkabı, kilo vermek,  bir bebek,   bir araba,  bir ev,  affedilmek,  çocuğuna bir palto, emeklilik,  güzel bir tatil, dünya turu, estetik ameliyat,  ….. vardır di mi bunlar?
Tamam peki … Hepsini yapacağız .Ama öyle üç kuruşa beş köfte olmaz .Yarın iş başı … çalışacağız biraz bunlar için … ☺

 Hay adaletini sevdiğimin dünyası …
Dilerim ki bütün dilekleriniz gerçek olsun.. Sağlık olsun , sevgi olsun , iyilik olsun , bu yılınız yaşadığınız en iyi yıllar sıralamasında bir numaraya otursun..
Bihter Bangı
Bodrum / 31.12.2018

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Erol CELIK 2018-01-01 15:46:13

Bihtercim tebrikler iyi seneler her şey gönlünce olsun.