Gaçen hafta kaybedilen Galatasaray maçından sonra beş eksikle Antalya maçına çıkan sarı-lacivertliler mutlu sona adım adım yaklaşıyorlar.
   Beş eksik ile maça çıktılar ama sahada biz eksik görmedik. Eksik oyuncunun yerine oynayan oyuncular değil yedek neden ben ilk onbirde yokum dedirtti.
   Ersun Hoca işi bundan sonra zor. Kadlec artık bu takımdan kesilemez. Salih, Alper, Selçuk, Hasan Ali hepsi süper.
   Şampiyonluk yolunda elde edilecek üç puan kaldı. Beş hafta üç puan. Matematiksel olarak imkan var ama mümkünü yok.
   Neden mi?
 Beşiktaş mı? Galatasaray mı? Bu futbollarıyla şampiyonluğa ortak olacaklar. Gördük.Beşiktaş uzatmalarda maçı berabere bitirdi. Galatasaray'ın deplasman galibiyeti sayılı.
  Sonuçta mucize olmazsa sarılacivertliler ŞAMPIYON oldular.Bileklerinin hakkıyla,söke söke,her türlü engele rağmen, ŞAMPIYON oldular.
   Şimdi geride kalan takımlar otursunlar ve düşünsünler biz nerede yanlış yaptık diye.
  Başta yönetim kurulu olmak üzere Ersun Hoca ve tüm futbol takımını yürekten kutluyorum.Tarih işte böyle yazılır.Ellerinize yüreklerinize sağlık. Artık sarılacivert bayraklar çıkarılsın. Gün sarılacivertlilerin,günü FENERBAHÇELİLERİN GÜNÜ.
   Bütün ligin analizi DOĞRU TEKNIK ADAM, DOĞRU OYUNCU SONUÇ
 ŞAMPIYONLUK.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.