Ligin bitimine sekiz hafta kala Fenerbahçe Şampiyonluk yolunda büyük avantaj yakaladı.  En yakın rakibine bir eksik maçla yedi puan fark atan sarılacivertliler, Trabzonspor maçının sonucunun belirlenmesi ile ( büyük ihtimalle hükmen galip sayılacaklar)puan farkını 10'a çıkaracak.  Büyük bir aksilik olmazsa sarılacivertliler Şampiyon. Bileklerinin hakkıyla, yürekleriyle, emekleriyle kazanacaklar şampiyonluğu.

   Gaziantepspor maçına değişik sürpriz bir değişiklikle başladı Ersun Hoca. Herkes orta sahada

Alper'i beklerken Ersun Hoca tercihini Meireles'ten yana kullandı.  Maçın başında kaçırdıkları golün dısında maç boyunca Gaziantepspor bir türlü istenilen oyununu oynayamadı. Son üç haftadır puan kaybetmeyen Gaziantepspor Fenerbahçe karşısında adeta hiçbir varlık gösteremediler. Bunda da en büyük sebep seyirci cezası nedeniyle zayıf trübün desteği ve  sarılacivertlilerin istekli, güvenli oyunu etkili oldu.    

   Kalesinde Mert, Volkan'ın yokluğunu hissettirmezken, defansta Bekir, orta sahada Mehmet Topal, forvette Emenike maçı koparan isimler oldu.

  Bu sene Fenerbahçe'nin sağ ve sol bekleri süper oynuyorlar. Rakip takım Gökhan Gönül'ü durdursa Caner ortaya çıkıyor, Caner'i durdursalar,  Gökhan Gönül ortaya çıkıyor ve rakipleri kenar çizgisinden çok yıpratıyorlar. Yalnız tek dikkat edecekleri nokta  bu sene sarılacivertliler yedikleri gollerin çoğunu da sol kanattan yediler.

   Orta saha Mehmet, Meireles iyi oynadılar. Mehmet Topal haftalardır formda. takımın tam orta direği. Maç boyunca yorulmadan, oyundan düşmeden takımını sırtlayanlardan. Maçta oyuna sonradan giren Salih, Webo, Alper  ise sanki maçın başından beri sahada oynuyormuş gibi oynadılar.

    Forvette ise bu akşam Emenike adeta şov yaptı. Attığı iki golde de sürati, ile Gaziantepspor defansını şaşkına çevirdi. Geçen haftanın şansız oyuncusu Sow ise attığı golle kendine geldi. 

  Ersun Hoca bu sene elindeki kadro zenginLigini iyi kullanıyor. Forvette oynayan oyuncuların sakatlıklarının geçmesi ile eli iyice kuvvetlenen Ersun Hoca Ligin ikinci yarısındaki kaybettikleri puanları toplayarak yeniden arayı açtı ve zirvede tek başına kaldılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.