Askerlerimizi yaktılar, Bir yanımız donarken ciğerlerimiz yandı!

Suriye'de devam eden Fırak Kalkanı Harekatı sırasında DAEŞ'li teröristler tarafından kaçırılan iki askerimizin diri diri yakılması infiale neden oldu.

23 Aralık 2016 Cuma 00:15
Askerlerimizi yaktılar, Bir yanımız donarken ciğerlerimiz yandı!






Askerlerimizi yaktılar, Bir yanımız donarken ciğerlerimiz yandı!



Türkiye, 102 yıl önce Sarıkamış'ta donarak can veren 90 yiğidini anmaya hazırlanırken, Suriye topraklarından gelen vahşet görüntüleri ile sarsıldı. Müslüman olduğunu iddia ederek son 5 yıldır İslam adına en vahşi katliamlara imza atan DEAŞ, iki askerimizi ateşe verdi.

Görüntülerin dün akşam saatlerinde internette yayınlanmasının ardından vatandaşlar büyük tepki gösterdi. Görüntülerin yayınlandığı yabancı sitelerden bazıları video kaydının kurgu olduğunu öne sürse de, askeri ve siyasi yetkililerden henüz bir açıklama gelmedi.

BUNUN İNTİKAMI KAT KAT ALINMALI

Sosyal medya üzerinde çığ gibi büyüyen tepkiler sadece terör örgüten değil, hem TSK hem de hükümete seslenen vatandaşlar 'Bu vahşetin intikamı alınmalı, bunun bedeli kat kat bu katiller sürüsüne ödetilmeli' çağrısında bulundu.

İKİ ASKERİMİZİ KAÇIRMIŞLARDI

Türkiye'nin Suriye topraklarında yürüttüğü Fırat Kalkanı Harekatı sırasında iki askerimizi kaçıran terör örgütü DEAŞ'li katiller, Türk Milleti'nin hafızasında silinmeyecek kin ve nefreti körükleyen izler bıraktı. Askerlerimizi diri diri yakan gözü dönmüş sapkınlara vatandaşların öfkesi büyük oldu.
Sosyal medyadan hükümete ve Türk Silahlı Kuvvetleri'ne çağrıda bulunan vatandaşlar terör örgütü DAEŞ'in Amerikan filmlerine taş çıkartan senaryo ile yayınladığı görüntülere tepkisini dile getirdi.
Bu vahşi infazı yapanlardan mutlaka hesap sorulmasını isteyen vatandaşlar "Üzerine titrediğimiz askerlerimize yönelik bu vahşi saldırıyı tarih boyunca affetmeyeceğiz. Bu katillerden, bu katillere destek verenlerden, seyirci kalanlardan mutlaka hesap sorulmalı, en ağır bedeller ödetilerek intikam alınmalı" çağrısında bulundular.
DAEŞ'li Arap katillerin yöntemi tıpkı 1918 yılında Mısır'ın İskenderiye şehri yakınlarında bulunan Seydibeşir Usare kampına işlenen cinayetlere benzemesi dikkat çekti. Söz konusu kampta da binlerce Türk askeri feci işkencelere tabi tutulmuş, diri diri ateşe atılanlar, krizollu banyoları yaptırılarak kör edilenler olmuştu.

 
Son Güncelleme: 23.12.2016 00:19
Anahtar Kelimeler:
Askerlerimizi Yaktılar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Arif Aksoy 2016-12-23 00:25:03

... ... diri diri YAKILDI Askerlerimiz

Avatar
Burak çelik 2016-12-23 01:04:29

kana kan intikam bu katillerden intikam alınmalı bu katillerden tsk hesap sormalı yetti artık türk askerine ihanet eden kim varsa görüldüğü yerde hiç acımadan sivil ya da silahlı öldürülmeli, ey hükümet ey tsk ey sayın komutanlarım bu çığlığımı bu sesimi duyun vatandaşlarımızın kanıyla canıyla kim oynuyorsa hesabını sorun bunların arasında yaşlı varmış kadın çocuk varmış acımayın.

Avatar
Muhammed 2016-12-23 05:38:19

ey türk, titre ve kendine dön! üstte mavi gök çökmedikçe, altta yağız yer delinmedikçe, kim bozabilir senin ilini ve töreni! bunu ödetmeliyiz

Avatar
"" 2016-12-29 19:45:41

Askerimizi yakmadılar dikkatli izleyin (izlediginiz videoyu) ve arastırmadan şöyle yorumlar yapmayın bi yerde türk askeri oldugu sanılan kisilerden biri sırıtıyor bunun gibi bir suru acıklama var merak ediyorsanız arastırın kardesim bunudamı ben soyliyeyim bilip bilmeden yorum yapmayın !