Esra'nın gizemli ölümü, intihar mı cinayet mi

Ailesiyle birlikte geldiği akraba ziyaretinde, girdiği banyoda tabancayla başına sıkarak canına kıydığı bildirilen talihsiz kızın ölümüne savcılık el koydu..

24 Nisan 2019 Çarşamba 07:02
Esra'nın gizemli ölümü, intihar mı cinayet mi






Esra'nın gizemli ölümü, intihar mı cinayet mi



Bir yakınını ziyaret için Bozova'da bulunan Esra K. adlı 22 yaşındaki genç kız, banyoda tabancayla canına kıydığı iddia edildi. Savcılık şüpheli ölümü soruşturuyor.
Şanlıurfa'nın Bozova İlçesi'nde, Esra K., ailesi akraba ziyaretine gittiği sırada banyonda tabancayla başına ateş ederek yaşamına son verdi. Genç kızın cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırılırken, güvenlik güçleri intihar nedeniyle ilgili çalışma başlattı

Şanlıurfa'nın Bozova İlçesi'ne bağlı Hacılar Mahallesi'nde bu sabah saatlerinde akılalmaz bir olay yaşandı. İddiaya göre, ailesi akraba ziyaretine gittiği için evde yalnız olan 22 yaşındaki Esra K., banyoda tabancayla başına ateş ederek yaşamına son verdi. Silah sesini duyan komşuları, genç kızı kanlar içerisinde bulunca durumu jandarma ve sağlık görevlilerine bildirdi.

NEDEN İNTİHAR ETTİ

Edinilen bilgilere göre ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri kontrolünde öldüğü belirlenen genç kızın cesedi güvenlik güçlerinin incelemesinin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Jandarma ekipleri, genç kızın neden intihar ettiğini araştırıyor

Anahtar Kelimeler:
İntiharŞanlıurfaBozova
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.