Ünal Demirkaya'ya büyük şok; Ünlü magazincinin evi soyuldu

2018'e girmeye hazırlanan medya dünyasının ünlü magazincisi hayatının şokunu yaşadı. Sozcü'nün magazin sorumlusu Ünal Demirkaya'nın evi soyuldu...

30 Aralık 2017 Cumartesi 19:15
Ünal Demirkaya'ya büyük şok; Ünlü magazincinin evi soyuldu






Ünal Demirkaya'ya büyük şok; Ünlü magazincinin evi soyuldu

Magazin dünyasının ünlü isimlerinden gazeteci Ünal Demirkaya'nın evi kimliği belirsiz kişiler tarafından soyuldu.

Sözcü Gazetesi Magazin sorumlusu Ünal Demirkaya'nın evine giren soyguncular, evin içindeki değerli eşyaları ve para kasasını çalarak kayıplara karıştı.


Sosyete dünyasının ve ünlü işadamlarının oturduğu Göktürk'te lüks evine giren kimliği belirsiz hırsızlar, evdeki tüm eşyaları kamyona yükleyerek götürdüğü ortaya çıktı. Soygun olayını dün öğrenen Ünal Demirkaya, yaşadığı şokun ardından polisi arayarak yardım istedi.
Evinin iki gün önce soyulduğunu farkeden Demirkaya, evdeki para kasasını açamayan soyguncuların demir kasayı da alarak kaçtığını farketti.
Yakın zamana kadar Ataköy'de oturan Demirkaya'nın Göktürk'te oturduğu eve giren hırsızların iki ayrı araçla geldiği ifade ediliyor.

Polis Göktürk çevresindeki güvenlik kameralarını inceleme altına alarak, hırsızları yakalamaya çalışıyor. Ünal Demirkaya'nın iki gün uğramadığı evinin soyulmasının ardından gittiği polis karakolunda ifade verdiği öğrenildi. Daha önce Tercüman Gazetesi, Sabah ve Habertürk Gazetelerinde Magazin Müdürü olarak görev yapan Ünal Demirkaya, halen Sözcü Gazetesi'nin Şık ekini yönetiyor.

Son Güncelleme: 31.12.2017 12:29
Anahtar Kelimeler:
Ünal Demirkaya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.