1. İNTERNET KAFELER SEMPOZYUMU

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın desteğiyle 1.

04 Ekim 2013 Cuma 00:00
1. İNTERNET KAFELER SEMPOZYUMU






Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın desteğiyle 1. İnternet Kafeler Sempozyumu, İstanbul’da gerçekleştirildi.
İstanbul İnternet Kafecileri Esnaf Odası Başkanlığı (İİKO) tarafından düzenlenen 1. İnternet Kafeler Sempozyumu’nda internet kafelerle ilgili sorunlar ve çözüm önerileri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. İstanbul internet kafe işletmecilerinin yanı sıra çeşitli illerden işletmecilerin katıldığı sempozyumda konuşan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Ercan Doğan, “İnternet kafelerin geleceğimizin teminatı olan çocuk ve gençlerimizin nitelikli zaman geçireceği yerler haline gelmesini, yine bu yerlerin çocuklarımızın psiko-sosyal ve fizyolojik sağlıklarına zarar vermeyecek alt yapı ve donanıma sahip olmasını ve en önemlisi de internet kafelerin ailelerin de rahatlıkla faydalanabileceği yerler haline gelmesini arzu ediyoruz” dedi.
Bakanlığın Şubat ayından beri internet kafeler üzerinde çalıştığını belirten Doğan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin’in konuyu çok önemsediğini ve gelişmeleri bizzat takip ettiğini vurguladı. İnternet kafelerin ailelerin çocuklarıyla birlikte gidebileceği aile dostu mekanlar olmasını arzu ettiklerini söyleyen Doğan, Bakanlık olarak konuyla ilgili sivil toplum kuruluşları ile işbirliği içinde kapsamlı bir şekilde çalışmalarına devam ettiklerini kaydetti.
İnternet kafe işletmecilerinin ilgiyle takip ettiği sempozyumda söz alan İstanbul İnternet Kafeciler Odası Başkanı Metin Baltaoğlu ise, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın çalışmalarının internet kafeleri ülkeye 5 yıldızlı değer olarak kazandıracak nitelikte olduğunun altını çizdi. Tüm internet kafe işletmecilerinin çalışmalara gönülden destek olduğunu vurgulayan Baltaoğlu, internet kafelerin kurumsal kimlik değişimine giden bir yola girildiğini ifade etti.
İstanbul mülki amirlerinin de hazır bulunduğu toplantıya Sağlık Bakanlığı Bakan Danışmanı ve 22. Dönem Milletvekili Dr. Alim Tunç, Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı (TİB) Uzmanı Avukat Ali Osman Yılmaz, TİCOM temsilcisi Füsun Sarp Nebil, İİKO Hukuk Müşaviri Avukat Gökhan Ahi ve Bilişim Muhabirleri Dernek Başkanı Musa Savaş da katıldı.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.