3. ULUSLARARASI YEMEK YARIŞMASI

Eskişehir’de bu yıl 3’ncüsü gerçekleştirilen Uluslararası Yemek Yarışması düzenlenen törenle başladı.

05 Ekim 2013 Cumartesi 00:00
3. ULUSLARARASI YEMEK YARIŞMASI






Eskişehir’de bu yıl 3’ncüsü gerçekleştirilen Uluslararası Yemek Yarışması düzenlenen törenle başladı.
Eskişehir 2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti Etkinlikleri kapsamında Odunpazarı Hicri Sezen Parkı’nda gerçekleşen yarışmanın açılış töreninde konuşma yapan Eskişehir Profesyonel Aşçılar Derneği Başkanı Yılmaz Zengin, yarışma katılan bütün şeflerin, mutfak alanında çalışan herkesin, Eskişehir’de 2 gün boyunca sürecek yarışmada yaklaşık 400 adet yemeği hazırlayıp jüriye ve halka sunacaklarını ifade etti.
Aşçılar ve Pastacılar Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Yüksel ise, yarışmanın her geçen sene daha iyi bir şekilde gerçekleştiğini belirtti.
Yarışmada açılış konuşmaları sonrasında, aşçılar ilk etaba başlayarak, yaptıkları yemekleri jüriye sundu. Açılış törenine, Vali Yardımcıları İsmail Küreci, Günhan Yazar ve davetliler katıldı.
Türkiye, Kazakistan, Özbekistan, Azerbaycan ve Kırgızistan Milli Takım aşçılarının katıldığı yarışmanın, 6 Ekim tarihinde son bulacağı bildirildi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.