47'nci Gold mağazası, yüzde 88'e varan indirimlerle açılıyor

Gold’un 47’nci mağazası yüzde 88’e varan indirimlerle Avcılar’da açılıyor.

10 Ekim 2013 Perşembe 09:54
47'nci Gold mağazası, yüzde 88'e varan indirimlerle açılıyor






1991 yılından bu yana ‘Hesaplı Teknoloji’nin adresi olarak teknoloji ürünlerini en uygun fiyat ve en avantajlı ödeme koşullarıyla sunan Gold Teknoloji Marketleri’nin yeni mağazası İstanbul Avcılar’da açılıyor. Büyük ilgi görmesi beklenen açılışa yaklaşık 10 bin kişinin katılacağı tahmin ediliyor.

12 Ekim 2013 Cumartesi günü saat sabah 8’de, yüzde 88’e varan indirimlerle hizmete girecek mağaza, Gold Teknoloji Marketleri’nin Türkiye genelindeki 47’nci, Avrupa Yakası’ndaki 5’inci mağazası olma özelliğini taşıyor. 2 bin metrekarelik kapalı alana yayılan, teknik servis biriminin de bulunduğu üç katlı mağazada bilgisayar, telefon, ev elektroniği, fotoğraf ve kamera gibi farklı kategorilerde 5 binden fazla ürün çeşidi sunuluyor. 

Avcılar E-5 Karayolu üzerinde yer alan mağaza, Gold Teknoloji Marketleri’nde gerçekleşen tüm benzersiz indirim kampanyalarını diğer mağazalarıyla eş zamanlı olarak sunacak. Gold, yıl sonuna kadar mağaza sayısını 60’a çıkarmayı hedefliyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.