AÇIK ÖĞRETİM LİSELİLER BİLGİLENDİRİLDİ

Oltu Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Açık Öğretim Lisesine yeni kayıt olan öğrencilere yönelik bir bilgilendirme toplantısı yaptı.

10 Ekim 2013 Perşembe 00:00
AÇIK ÖĞRETİM LİSELİLER BİLGİLENDİRİLDİ






Oltu Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Açık Öğretim Lisesine yeni kayıt olan öğrencilere yönelik bir bilgilendirme toplantısı yaptı.
Önceden tespit edilen tarih öğrenciler kayıt yaptırırken kendilerine tebliğ edildi. Tarih hakkında bir açıklama yapan Kurum Müdürü Cemal Tanrıver, "Tarih tespiti yaparken özellikle kayıt bitiminde bir çarşamba gününün öğlenden öncesini seçtik. Bu şekilde katılımı artırmış olduk." dedi.
Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcıları Ahmet Korkmaz ve Yusuf Kartal yaptıkları bu çalışmayla öğrencilerin hata yaparak geç mezun olmalarını önlemeye çalışıyorlar. Toplantıda konuşan Müdür Yardımcısı Ahmet Korkmaz, "Açık Öğretim Lisesi ya da başka bir lise arasında hiç bir fark yok. Asıl olan öğrencidir. Siz okumak istedikten sonra Açık Öğretim Lisesinden de okuyabilirsiniz. Açık Öğretim Lisesinden mezun olarak kariyer sahibi olmuş birçok insan var önümüzde. Yeter ki siz okumak isteyin," dedi.
Toplantıda Açık Öğretim Lisesi hakkında genel bilgiler verildikten sonra guruplar halinde bilgisayar başına geçilerek ders seçimi yapıldı. Bu sayede öğrenciler ders seçimini uygulamalı olarak öğrenmiş oldular.
Bu arada site tanıtımı ve uygulamaların ardından öğrencilerin merak ettikleri sorular cevaplandırıldı.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.