Afyon'da feci kaza; Otobüs traktörle çarpıştı, 2 ölü var

Dinar Afyon yolunda meydana gelen feci kazada 2 vatandaş can verdi. Yolcu otobüsünün traktör arkasında yer alan balya makinesini fark edemediği kazanın da bu yüzden oluştuğu bildirildi.

09 Temmuz 2018 Pazartesi 03:13
Afyon'da feci kaza; Otobüs traktörle çarpıştı, 2 ölü var






Afyon'da feci kaza; Otobüs traktörle çarpıştı, 2 ölü var

Dinar yakınlarında traktörün arkasında yer alan balya makinesini fark edemeyen otobüs şoförü, kazaya neden oldu. Afyon'da otobüs ile traktörün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybederken 3 kişi de yaralandı..Kazada otobüs şoförü ile traktör sürücüsü can verdi.


Afyon - Dinar karayolunun 15. kilometresi Uluköy mevkiinde kaza meydana geldi. Edinilen bilgilere göre 43 yolcu ve 3 mürettebatıyla birlikte Alanya'dan İstanbul'a doğru hareket eden Ali Uluk (60) idaresindeki 32 EF 098 plakalı yolcu otobüsü, aynı yönde seyir halinde olan İbrahim Ayan (50) idaresindeki 03 L 1372 plakalı traktöre arkadan çarptı.

Traktörün arkasındaki balya makinasının fark edilmemesi sonucu meydana gelen kazada şoförler hayatını kaybederken otobüste yolcu olarak bulunan muavin Kayacan B. (21), Muhammet Asaf S. (3) ve Hüsniye S. (77) yaralandı.

Kaza sonrasında olay yerine çok sayıda ekip sevk edilirken karayolu da trafiğe kapatıldı. Yaralılar kentteki çeşitli hastanelere sevk edildi. Yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenilirken kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Anahtar Kelimeler:
AfyonDinar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.