AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR İL MÜDÜRLÜĞÜ GÖNÜL ELÇİSİ TİMUR’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Hakkari Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü el sanatları öğretmeni Hacer Timur Gönül, elçisi olduğu Engelli Nazime Eyğin’e tekerlekli sandalye hediye etti.

04 Ekim 2013 Cuma 00:00
AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR İL MÜDÜRLÜĞÜ GÖNÜL ELÇİSİ TİMUR’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ






Hakkari Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü el sanatları öğretmeni Hacer Timur Gönül, elçisi olduğu Engelli Nazime Eyğin’e tekerlekli sandalye hediye etti.
Gönül elçisi Hacer Timur ve beraberinde bulunan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Abdulbaki Aydın, İl Müdür Yardımcısı Kemal Demir ve Psikolog Murat Hasanoğlu ile Karşıyaka Mahallesi TOKi Lojmanları aşağısı Gopsi Mevkiinde yaşayan 24 yaşındaki Nazime Eyğin’i evinde ziyaret ederek, tekerlekli sandalye verdi.
Nazime’nin ev içindeki mahkümiyetinin sona erdiğini belirten El Sanatları Öğretmeni Timur, Eyğin ailesinin gönül elçisi olduğu için mutlu olduğunu ifade ederek bir nebzede olsa yardımım dokunduysa ne mutlu bana dedi.
Timur,”Nazime’nin gözlerindeki sevinci görünce kendimi çok mutlu hissettim. Dilerim Nazime en kısa zamanda tekerlekli sandalyeye ihtiyaç duymadan yürüdüğünü görmek nasip olur. Tüm toplumdan engelli vatandaşlara sahip çıkmalarını ve değer vermelerini diliyorum” dedi.
Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Abdulbaki Aydın ise, yardıma muhtaç vatandaşlara her türlü yardımı yapmaya gayret ettiklerini vurgulayarak Nazime’nin tedavisi için ellerinde gelen ne varsa yapmaya hazır olduklarını söyledi. Aydın,”Nazime’nin sağlığına kavuşması için hastane ile iletişime geçerek tedavisi için gayret göstereceğiz. Amacımız evinden çıkamayan yardıma muhtaç vatandaşlarımızın ayağına devlet olarak biz gidelim, derdine derman olalım. Ayrıca bu duyarlı davranışından dolayı gönül elçimiz Hacer Timur’a teşekkür ediyorum. Hacer Timur gibi diğer vatandaşlarımızı ve gönül elçilerimizi daha duyarlı olmaya ve Hakkarimizide binlerce Hacer’lerin olması ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza sadece maddi değil manevi destek vermelerini istiyoruz” dedi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.