AK PARTİ ÇAYCUMA KADIN KOLLARINDAN ZİYARETLER

Ak Parti Çaycuma Kadın Kolları bir dizi ziyaretler de bulundu.

03 Ekim 2013 Perşembe 00:00
AK PARTİ ÇAYCUMA KADIN KOLLARINDAN ZİYARETLER






Ak Parti Çaycuma Kadın Kolları bir dizi ziyaretler de bulundu.
Çaycuma İtfaiye müdürü Sahabattin Akyüz’ü ve Çaycuma İlçe Tarım müdürü Ali Özgür Uslubaş’ı ziyaret eden Ak Parti Kadın Kolları ziyarette İlçe Tarım Müdüründen ve İtfaiye Müdüründen seminer sözü aldı.
Ak Parti Çaycuma Kadın Kolları Başkanı Mine Verimcik ziyaretler hakkında şöyle konuştu; “Çaycuma İtfaiye Müdürü Sabahattin Akyüz’le görüşülüp kendisinden seminer sözü aldık. Kendisinden yangından korunma ve yangın nedenleri hakkında bilgi aldık. Ardından Çaycuma İlçe Tarım Müdürü Ali Özgür Uslubaş’ı ziyaret ettik. Kendisinden tüketiciyi bilinçlendirmek adına seminer sözü aldık. Aynı zamanda orada ziyarette bulunan İl Tarım Müdürü Necmi Çelik ile görüştük. Kendisi bize Çaycuma topraklarının çok verimli olduğunu ifade etti. Normalde 500 hektarlık bir arazide elde edilecek tarım ürününün, Çaycuma da 100 hektardan elde edildiğini ifade etti. Ayrıca yurtdışına 50 adet çiftçi götüreceğini ve oradaki tarım faaliyetlerini göstereceğini ifade etti. Ayrıca arazi toplulaştırılması hakkında kendisinden bilgi aldık. Çok faydalı olduğunu ama kimsenin başvurmadığını ifade etti.”
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.