AK PARTİ KADIN KOLLARI’NDAN ANLAMLI ZİYARET

AK Parti Bartın Kadın Kolları Başkanı Yasemin Dora Kurtkaya, teşkilat mensupları ile birlikte Bartın Devlet Hastanesi’nde yatmakta olan hastaları ziyaret etti.

04 Ekim 2013 Cuma 00:00
AK PARTİ KADIN KOLLARI’NDAN ANLAMLI ZİYARET






AK Parti Bartın Kadın Kolları Başkanı Yasemin Dora Kurtkaya, teşkilat mensupları ile birlikte Bartın Devlet Hastanesi’nde yatmakta olan hastaları ziyaret etti. Başkan Kurtkaya bütün servislerde yatan hastaları tek tek ziyaret ederek sohbetlerde bulundu.
Kadın Kolları Başkanı Kurtkaya, yurt dışında yaşamış bir hasta ile yaptığı sohbette, “Bundan 14 sene önce yurt dışında yaşayan vatandaşlarımız sağlık hizmetlerinin yetersizliği yüzünden Türkiye’ye dönüş yapmaktan korkuyorlardı. Ak Parti hükümeti, sağlıkta yaptığı büyük reformlarla büyük sağlık tesisleriyle hizmette sınır yok anlayışıyla bu imajı değiştirmiştir. Görüyorum ki Almanya’da yaşayan bir vatandaşımız bile Bartın küçük bir il olmasına nazaran sağlık hizmetini burada karşılamaktadır. Bu da Ak Partinin 11 yıldır ne kadar doğru hizmetler, değerli işler yaptığının kanıtıdır. Bu vesile ile Bartın Devlet Hastanesi’nde görev yapan tün arkadaşlarıma bu kutsal görevlerinde başarılar diliyor, tüm hastalarımıza da geçmiş olsun diyor acil şifalar diliyorum” dedi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.