AK PARTİ KIRIKKALE İL BAŞKANI MEHMET DEMİR;

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mehmet Demir, tüm seçimlerin önemli olduğunu ancak AK Parti için önümüzdeki günlerde yapılacak olan seçimlerin daha hayati olduğunu ve teşkilat olarak en büyük fedakarlıkları yaparak en iyi sonuçları almaya çalışacaklarını sö

05 Ekim 2013 Cumartesi 00:00
AK PARTİ KIRIKKALE İL BAŞKANI MEHMET DEMİR;






AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mehmet Demir, tüm seçimlerin önemli olduğunu ancak AK Parti için önümüzdeki günlerde yapılacak olan seçimlerin daha hayati olduğunu ve teşkilat olarak en büyük fedakarlıkları yaparak en iyi sonuçları almaya çalışacaklarını söyledi.
Kırıkkale’de bir restoranda yerel ve ulusal basın mensuplarının temsilcileriyle bir araya gelen AK Parti İl Başkanı Mehmet Demir, Kırıkkale halkının vereceği desteğe ve sağduyusuna inandıklarını ve bu sayede beklenen en yüksek sonuçları elde edeceklerini söyledi.
Seçim çalışmaları takviminin genel seçimlerin hemen ardından kademeli olarak durmadan devam ettiğini kaydeden İl Başkanı Demir, "Adayı belirlemede etkili olanda, yetkili olanda, insiyatif alandadır. Biz başka siyasi partiler gibi halkı suçlamadık, suçlamayız da. Biz halkı iyi anlayamadıysak, halkın tercihlerine göre adaylarımızı ortaya koyamadıysak tabi ki o, adayın karşısında oy kullanacaktır. Biz, 11’de 11 yapmak için duygusallıktan arınmış, ahbap çavuş ilişkisinden uzak, halkını çok iyi dinleyen, çok iyi araştıran, seçilebilecek yeterlilikte olan arkadaşlarla bu yola çıkacağız. Bunun çalışmalarını genel seçim bitiminden itibaren başladık. 839 sandıkta 3 ana kademeden 3 kadın kollarından, 3 de gençlik kollarından arkadaşlar görevlendirilmiştir." dedi.
Etrafına 150-200 kişi alarak kuru kalabalıkla siyaset yapma anlayışının bittiğini belirten İl Başkanı Demir, "Biz tüm bilişim sistemini kullanarak bu çalışmaları yapıyoruz. İlçelerdeki ve beldelerdeki durumları teşkilatlarla birlikte neler yapılabilir diye tespiti için arkadaşları her ilçeye 5’er kişilik ekipler görevlendirdik. Bu kadar ince eleyip sık dokuduktan sonra iyi sonuçlar alarak adaylarımızı belirleyeceğiz. Saha çalışmasını sonuna kadar seçim yapıyormuş gibi gözden geçirmeyle çalışmalar yapacağız. 1 Ekim’de adaylık müracaatları belediye başkanlığı için, il genel meclisi üyeliği ve belediye meclisi üyeliği için başvurular başladı. Genel merkez tarafından belirlenen ücretler var. İlçelerin kendi hesaplarına paralar yatırılarak bu çalışmayı götüreceğiz. Bir sorun ve sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Biz AK Partililer olarak olaylara hiçbir zaman ben olarak bakmadık ve bakmayacağız da. Olaylara biz olarak baktık ve millet olarak baktık. Milletimizin ve şehrimizin önceliği bizim önceliğimiz olmuştur. En iyi neticeyi alacağımızı umut ediyorum. Halkımızın beklentileri ve talepleri neyse yapılabilirlik ölçüsünde her şey yapılıyor. şeklinde konuştu.
Geçmişte çok olumsuzluklar yaşadıklarını hatırlatan İl Başkanı Demir, "Partimizin kurulduğu ilk günlerde işyerini, bürosunu parasını ödememize rağmen bize kiraya vermek istemiyor, vatandaş bundan imtina ediyordu. İnsanımız üzerinde farklı bir baskı vardı. Parti yönetimine girin diye teklif ettiğimizde oğlum astsubay, kızım hemşire diye genel başkanımızı, başbakanımızı sevmesine rağmen partiye üye olmaya insanlar imtina ediyordu. Yani insanlarımız o kadar bastırılıp sindirilmişti ki, hastaneler gibi hizmet veren kamu kuruluşlarına başörtülü vatandaşların bu alanlara sokmamanın konuşmaları yapılıyordu. O günler özgürlüklerin kısaldığı, baskıların arttığı bir gündü. Böyle bir ortamda arkadaşlarımızla bu partiyi beraber kurduk. O günden itibaren partimin çeşitli alanlarında görevlerde bulundum." ifadelerini kullandı.
İl Başkanı Demir daha sonra gazetecilerin çeşitli konulara dair sorularını cevaplandırdı.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.