AK PARTİ’NİN İLK ADAY ADAYI ÖZGÜR ULUPINAR

AK Parti Karabük Belediye Başkan aday adaylığı için ilk resmi müracaat yapıldı.

11 Ekim 2013 Cuma 00:00
AK PARTİ’NİN İLK ADAY ADAYI ÖZGÜR ULUPINAR






AK Parti Karabük Belediye Başkan aday adaylığı için ilk resmi müracaat yapıldı. Karabüklü Genç işadamı Özgür Ulupınar’ın adaylık müracaatı için bugün Parti İl binasında resmi müracaatını yaptı.
Adaylık başvuru sırasında İl Başkanı Ömer Ayar seçim sürecinin başladığını belirterek,
“Belediye Başkanlığı aday adaylığı müracaat süremiz başlamış bulunmaktadır. Bu münasebet ile Özgür Ulupınar arkadaşımız partimize başvurarak Karabük Belediye Başkanlığı aday adaylığı için beyanda bulunmuştur. Bunun için burada bir araya gelmiş bulunmaktayız. İnşallah hem Özgür kardeşimiz adına hem partimiz adına güzel bir süreç olur. Bu süreç içerisinde kendileri belirli yoklamalardan geçecekler. Ben kendisine başarılar diliyorum” dedi.
Adaylık başvurusu yapan Özgür Ulupınar ise “Bugün doğup büyüdüğüm Karabük’te Belediye Başkanlığı için aday adaylığı müracaatımı yapmış bulunmaktayım. Bugün benim için çok önemli bir gün. Uzun süre sonra Karabük’e gelerek, partimden aday adayı olmak benim için çok mutlu bir durum. Öncelikle partimiz yöneticilerine teşekkür ederim. Karabük benim için çok önemli. Doğup büyüdüğüm bir yer olduğu için özellikle Karabük’e hizmet noktasında dışarıdan çok baktık. 2023 zirvesinde Karabük’ün geleceğinin çok önemli olduğunu bildiğim için özellikle istihdam açısından ve yerel yönetimin merkezi hükümetle bir olması için böyle bir çalışmaya girdik. Çevremden yoğun bir destek aldığımı gördüm. AK Parti olarak biz Karabük ilinde çok başarılıyız. Özellikle Belediyeyi de kazanarak AK Parti’nin Karabük’te neler yapabileceğini, Karabük’e nasıl faydalar olacağını, Karabük’e göstermek istiyoruz. İnşallah aday olursam Karabük’e çok güzel hizmetler yapacağımıza inanıyoruz. Daha önce de kamuoyunda açıklamalarımız oldu. Karabük için 78 projemiz var. 5 yılda Karabük’te çok büyük bir değişiklikler yapmayı düşünüyoruz. Karabük’ü yönetmeye değil, değiştirmeye geliyoruz. Aday olamasam da, aday olan arkadaşımıza destek vermeye hazırım. Ben partimin emrindeyim. İnşallah Karabük’te güzel şeyler olacak” dedi.
Ulupınar, ardından adaylık başvuru dosyasını İl Başkanı Ömer Ayar’a takdim etti.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.