AKHİSAR BELEDİYESİ EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Akhisar Belediyesi 2013 yılı Ekim ayı meclis toplantısı Belediye Başkanı Salih Hızlı başkanlığında meclis salonunda yapıldı.

04 Ekim 2013 Cuma 00:00
AKHİSAR BELEDİYESİ EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI






Akhisar Belediyesi 2013 yılı Ekim ayı meclis toplantısı Belediye Başkanı Salih Hızlı başkanlığında meclis salonunda yapıldı.
5 gündem maddesinin bulunduğu meclis toplantısı yaklaşık yarım saat sürdü. Gündemin ilk maddesinde söz alan Mali Hizmet Müdürü Yusuf Girgin 2014 mali yılı Gelir-Gider Bütçesi’ni meclise okudu ve oy birliği ile kabul edildi. Gündemin ikinci maddesinde Mali Hizmetler Müdürü Girgin, 2014 Mali yılı Gelir Tarifesini meclis sundu ve oy birliği ile kabul edildi. Girgin, gündemin üçüncü maddesinde münakale yapılmasını meclise okudu ve oy birliği ile kabul edildi. Gündemin üçüncü maddesinde ise Eylül gündeminde Kanun ve Nizam Komisyonuna gönderilen 93 sokak bulunan parka Hüseyin Kara isminin verilmesi konusu oldu. Komisyondan oy birliği ile gelen maddeyi mecliste oy birliği ile kabul edilerek, Hashoca Mahallesi 93 sokak da bulunan köylü garajı diye tabir edilen parka Hashoca Mahallesi eski muhtarından merhum Hüseyin Kara’nın ismi verildi. Meclis gündeminin son maddesinde ise İmar ve Şehircilik Müdürü Süleyman Bal sunum yaptı ve tüm maddeler oy birliği ile kabul edildi. Gündem dışı madde olarak oba başkanları, Muhtarlar ve daire müdürleri ile Yunanistan ve Makedonya’ya yapılacak olan gezi programındaki tadilat sunuldu ve oy birliği ile kabul edildi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.