AKINCILAR AK PARTİ İLK BELEDİYE BAŞKANI ADAY ADAYI BELLİ OLDU

Akıncılar ilçesinde 2014 yerel seçimler öncesi AK Parti’nin ilk aday adayı belli oldu.

04 Ekim 2013 Cuma 00:00
AKINCILAR AK PARTİ İLK BELEDİYE BAŞKANI ADAY ADAYI BELLİ OLDU






Akıncılar ilçesinde 2014 yerel seçimler öncesi AK Parti’nin ilk aday adayı belli oldu.
Akıncılar ilçesinde daha önceden de siyasi faaliyetlerde ve adaylıklar yapan Murat Sevinç Akıncılar Ak Parti ilçe teşkilatının ilk aday adayı oldu.
Başvurusunu AK Parti Sivas İl Başkanlığı’na yapan Murat Sevinç “ Akıncılar’ımıza hizmet edecek yeni bir taze kana ihtiyaç duyduğunu fark ederek 2014 yerel seçimlerde üyesi olduğum Adalet ve Kalkınma Partisi, Ak Parti ‘den Akıncılar Belediye Başkanlığı için partimin il başkanlığına müracaat ederek aday adayı oldum. Aday olmamdaki tek hedefim ilçemizi var olduğu konumdan alarak bambaşka bir elbise giydirerek halkımıza yakışacak bir yönetim ve yönetim anlayışıyla hizmet etmektir. Bu adaylık görevi bana verildiği takdirde 30 Mart 2014 akşamına kadar var gücümle çalışarak AK parti bayrağını ilçemde aldığım yerden dalgalandırılmasına devam edeceğim dedi.
Murat Sevinç Kimdir?
1982 yılında Sivas’ın Akıncılar ilçesinde dünyaya geldi. İlkokulu Akıncılar ilköğretim okulunda bitirdikten sonra orta ve lise öğrenimimi Suşehri Kazım Ayan Anadolu Lisesinde ve Akıncılar Lisesinde tamamladı. Lise eğitimi sırasında okul gazetesi grubu başkanlığı yaptı, aynı zamanda çeşitli yerel dergilerle ilişkilerini devam ettirip zaman, zaman haber akışı sağladı. 1999 yılından itibaren Suşehri Gazetesi, 2001 yılından itibaren Bizim Vadi Gazetesi, Akıncılar, Gölova, Suşehri bölge muhabirliğinin yanı sıra 2000 yılından itibaren özellikle hizmet aşkıyla yandığı güzel ilçesi için bölgeyle ilgili çeşitli tanıtım filmleri hazırladı. Akıncılar Belediye Başkanlığında halkla ilişkiler müdürü olarak kısa süreli bir çalışmada bulundu.2002 yılında AK parti Akıncılar ilçe teşkilatında gençlik kolları başkanı olarak görevini sürdürürken bu süre içerisinde ilçesinin gelişimini konu alan önemli toplantılar ve görüşmeler sonrasında ilçe başkanıyla beraber birçok hizmete imza attı. 2009 yerel seçimlerde Saadet Partisi’nden Akıncılar Belediye Başkan adayı oldu..Akıncılar Vadi Gazetesinin sahibi olan Sevinç 2006-2012 yılları arasında Anadolu Ajansı ve TRT haber muhabiri olarak görev yaptı.2012 yılında İhlas haber ajansı İHA muhabiri olarak gazeteciliği devam ettiren Sevinç, bitmek bilmeyen memleket sevdasıyla bütün varlığını hizmet vermeye adamış bir Sivas’lı olarak, 2011 genel seçimlerinde Sivas için Halkın Sesi Partisi’nden Milletvekili Adayı oldu. 10 Ağustos 2012 yılında HAS Partinin kapanmasıyla birlikte tekrar AK Parti Akıncılar ilçe teşkilatına yönetim kurulu üyeleriyle beraber geçerek orada ilçesi için hizmet vermeye başladı. Son bir yıldır ise Akıncılar AK Parti ilçe teşkilatında aktif olarak çalışmakta olup il, ilçe ve genel merkez olmak üzere bütün toplantılarda programlara katılımını devam ettirerek çalışmalarını sürdürüyor. Murat Sevinç evli ve 3 erkek çocuk babasıdır.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.