AKYAZI STADINDA BÜYÜK DEĞİŞİKLİK

Akyazı Belediyesi tarafından kısa bir süre önce Akyazı stadında başlatılan teknik çalışmalar tamamlandı.

04 Ekim 2013 Cuma 00:00
AKYAZI STADINDA BÜYÜK DEĞİŞİKLİK






Akyazı Belediyesi tarafından kısa bir süre önce Akyazı stadında başlatılan teknik çalışmalar tamamlandı.
Aynı zamanda As Akyazı Spor Kulübünün de başkanı olan Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı’nın talimatlarıyla gerçekleştirilen çalışmada tribün, Antrenman sahası ve stat bakımı çalışmalarını tamamladı.
Akyazı Belediyesi teknik ekiplerince yaz aylarında başlayan çalışmalar ile statta bulunan tribünlerin yerleri değiştirilerek hem izleyiciler için daha iyi bir konuma taşındı hem de stat içerisinde As Akyazı Spor için antrenman sahası ve antrenmanların izlenmesi içinde tribün yapıldı. Yapılan çalışma ile Akyazı stadının daha verimli kullanılması sağlanırken çalışmaların tamamlandığı Akyazı stadı yeni haliyle büyük beğeni topladı.
Akyazı stadında yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı, “Akyazı’nın stadında önemli bir çalışma yaptık ve bu çalışmamızı tamamladık. Bu çalışmamızın en büyük hedefi Akyazı stadını daha verimli olarak kullanmak, As Akyazı Spor için antrenman sahası oluşturmak ve Akyazı stadını dolduran tüm taraftarlar ve sporseverler için daha uygun konuma yerleştirilmiş tribünler yapmaktı. Stat içerisinde bakım onarım tadilat çalışmalarımızı ve gerekli hazırlıklarımızı tamamlayarak Akyazılılarımızın ve tüm sporseverlerimizin hizmetine sunduk. Teknik çalışmaları tamamladığımız Akyazı Stadımızı As Akyazı spor karşılaşmalarının oynayabileceği hazır hale getirdik” dedi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.