ALADAĞ’DA GÖSTERİ VE YARIŞMALAR YAPILACAK

Konya’nın kayak merkezi olmaya hazırlanan Derbent Aladağ’da 28 Ekim’de etkinlik, gösteri ve yarışmaların yapılacağı bildirildi.

05 Ekim 2013 Cumartesi 00:00
ALADAĞ’DA GÖSTERİ VE YARIŞMALAR YAPILACAK






Konya’nın kayak merkezi olmaya hazırlanan Derbent Aladağ’da 28 Ekim’de etkinlik, gösteri ve yarışmaların yapılacağı bildirildi.
Derbent Kaymakamı Arif Oltulu, İlçe Belediye Başkanı Hamdi Acar, İl Genel Meclisi Üyesi Rafet Furunkoyak ve Kayak Federasyonu Konya İl Temsilcisi Zarif Yıldırım, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi’yi makamında ziyaret etti.
Derbent heyeti ziyarette, 28 Ekim 2013 tarihinde ilçede yapılacak bir dizi açılış programının ardından Aladağ’daki etkinlik ve gösteriler hakkında bilgiler verdi. Görüşmede, Aladağ’a yapılacak 4 kilometrelik yeni dağ yolun çalışmaları da gündeme geldi. İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi, 28 Ekim’de Derbent’te açılış yapılacak Süleyman Göleti’nden önce yol çalışmalarının başlayacağını belirtti.
Derbent Belediye Başkanı Hamdi Acar da, 28 Ekim’de Aladağ’da Beyşehir’den gelecek off-road ekiplerinin gösterileri, yamaç paraşütü ve treekking etkinliği ile dağ bisikleti yarışmaları yapılacağını söyledi. Acar, zirvede o tarihte kar olması halinde kayak gösterileri düzenlemeyi de düşündüklerini kaydetti. Acar, bu etkinlik ve faaliyetlerden dolayı Aladağ’a ulaşımı sağlayacak yeni yol yapımının kendileri için de çok büyük önem arz ettiğini, bu yolun bir an önce tamamlanarak hizmete açılmasının en büyük arzuları olduğunu sözlerine ekledi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.