ALİ BAKAN: “İNSAN ODAKLI BELEDİYECİLİK HAKİM KILINMALI”

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adayı, Hukuk Der Malatya Şube Başkanı Avukat Ali Bakan, “İnsan odaklı belediyecilik hakim kılınmalı” dedi.

05 Ekim 2013 Cumartesi 00:00
ALİ BAKAN: “İNSAN ODAKLI BELEDİYECİLİK HAKİM KILINMALI”






AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adayı, Hukuk Der Malatya Şube Başkanı Avukat Ali Bakan, “İnsan odaklı belediyecilik hakim kılınmalı” dedi.
TOKİ Yeşil Elma Lokantası’nda sivil toplum örgütü ve mesleki teşekkül temsilcilerinin bir bölümü ile kahvaltıda bir araya gelen Avukat Ali Bakan, 30 Mart 2014’de yapılacak olan yerel seçimde Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adayı olduğunu söyledi.
“Ehliyetli, liyakatlı kadroların göreve gelmesi lazım” diyen Ali Bakan, açıklamalarını şöyle sürdürdü:
“İnsan odaklı belediyecilik hakim kılınmalı. Asfalt ve kaldırım belediyeciliğinden ziyade sosyal ve kültürel, insan odaklı çalışan belediyelik anlayışından yanayız. Malatya’yı marka şehir yapacağız. Malatya’yı bölgesinde cazibe merkezi, inanç turizminin yoğun olarak yaşandığı şehir haline getirilmesi gerekiyor. Eğitimde, kültürde, sağlıkta ve inanç turizminde cazibe merkezi haline gelmesi gereken Malatya’mızda, seçilecek belediye başkanı, ufkuyla, vizyonuyla, bilgisiyle, birikimiyle, liyakatiyle ve biraz da cesaret ve dirayetiyle örnek olmalı. Bu şartlara haiz olmayan bir belediye başkanının seçeceği kadrolar da dolayısıyla kendisi gibi ufuksuz ve vizyonsuz olacaktır. Allah Malatya’ya en iyi hizmeti yapabilecek, ehliyetle ve liyakatlı insanı getirsin. Bu işe gönül vermiş insanlar gelsin aday olsun. Malatya’yı hak ettiği yere getirilmesi için marka şehir olması için kadrosunu iyi kurmuş insanların göreve getirilmesi lazım.”
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.