ALİ TALAK: “ÇİĞLİ 24 SAAT YAŞAYAN BİR KENT OLACAK”

CHP Çiğli Belediye Başkan aday adayı Ali Talak seçim çalışmaları kapsamında İzmir Vartolular Kültür ve Dayanışma Derneği’ni (VARTO-DER) ziyaret etti.

10 Ekim 2013 Perşembe 00:00
ALİ TALAK: “ÇİĞLİ 24 SAAT YAŞAYAN BİR KENT OLACAK”






CHP Çiğli Belediye Başkan aday adayı Ali Talak seçim çalışmaları kapsamında İzmir Vartolular Kültür ve Dayanışma Derneği’ni (VARTO-DER) ziyaret etti. Ziyarette açıklamalarda bulunan Talak, “Ana felsefemiz Çiğli’de önce insan, önce can olacak” dedi.
İzmir Vartolular Derneği Başkanı Nejdet Taş ve yönetim kurulu üyelerine seçim çalışmaları hakkında bilgi veren Ali Talak, “Çiğli Türkiye’nin mozaiği, bizde buradan hareketle Çiğli’de önce insan, önce can diyeceğiz. Çalışmalarımızı insan odaklı yürüteceğiz. Kadınların, gençlerin fikirlerine ve düşüncelerine önem vereceğiz. Herkese aynı hizmeti götüreceğiz hiç kimseyi ayrı tutmayacağız. Çiğli’de herkesi kucaklayacağız. Örnek bir belediyecilik anlayışı ve yönetimi sergileyeceğiz ” diye konuştu.
VARTO-DER üyelerine kısaca projelerinden de bahseden Ali Talak, “Uygulayacağımız doğru plan ve projelerle Çiğli yaşam merkezi ve 24 saat yaşayan bir kent olacak” dedi. Kültür merkezleri yapacaklarını belirten Talak, Çiğli’yi sadece Çiğlililerin değil İzmirli bütün sanatseverlerin uğrak yeri haline getireceklerini belirtti. Ali Talak, ailelerin sosyal yaşam alanlarını genişletmek için yeşil alan sayısını arttıracaklarını, sosyal tesisler ve aile çay bahçeleri yapacaklarını vurguladı.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.