ALTAY’DAN BAŞKAN TARTAN’A TEŞEKKÜR

Altay Spor Kulübü yeni sezon öncesi yenilenerek daha modern bir görünüme kavuşan Alsancak Stadı’na verdiği desteklerden ötürü Konak Belediye Başkanı Dr.

05 Ekim 2013 Cumartesi 00:00
ALTAY’DAN BAŞKAN TARTAN’A TEŞEKKÜR






Altay Spor Kulübü yeni sezon öncesi yenilenerek daha modern bir görünüme kavuşan Alsancak Stadı’na verdiği desteklerden ötürü Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’a teşekkür plaketi sundu.
Başkan Dr. Hakan Tartan’a, Altay Spor Kulübü adına teşekkür plaketini, Altay’ın efsane başkanlarından Erdoğan Tözge ve Başkan Yardımcısı Aslan Savaşan verdi.
HAKAN TARTAN: DESTEĞİMİZ SÜRECEK
Alsancak Stadı’nın yıkılması gündeme geldiğinde en fazla tepkiyi gösteren isimlerden biri olan Başkan Tartan, “İzmir’de sporun gelişmesi adına her türlü desteği verdik, vermeye de devam edeceğiz. Bir kentin tanıtımı ve gelişiminde en büyük unsurlardan biri sportif başarılardır. Konak Belediyesi Spor Kulübü bünyesinde mücadele eden sporcularımız da bu hedef doğrultusunda başarıdan başarıya koşmaya devam ediyorlar” diye konuştu.
TARİH YAZACAKLAR
UEFA Şampiyonlar Ligi ön eleme maçlarından üç maçta üç yaparak çıkmayı başaran ilk Türk kadın futbol takımı unvanını kazanan Konak Belediyespor için taraftarlardan destek isteyen Başkan Tartan, “10 Ekim Perşembe günü saat 19.00’da oynayacağımız Unia Raciborz RTP maçında tribünleri doldurmak için hepinizi maça bekliyorum. Alsancak Stadyumu dev maça yeni yüzüyle çıkacak; kadın futbolcularımız da yenilenen stadyumda tarih yazacaklar” dedi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.