ALTINDAĞ BELEDİYESİ TÜM TÜRKİYE’YE ÖRNEK

Altındağ’da gerçekleştirdiği başarılı kentsel dönüşüm ve imar çalışmaları ile tüm Türkiye’nin dikkatini çeken Altındağ Belediyesi, bu konuda edindiği tecrübeleri ve bilgilerini Türkiye’nin dört bir tarafından gelen kurum ve kuruluşlarla paylaşmaya devam e

04 Ekim 2013 Cuma 00:00
ALTINDAĞ BELEDİYESİ TÜM TÜRKİYE’YE ÖRNEK






Altındağ’da gerçekleştirdiği başarılı kentsel dönüşüm ve imar çalışmaları ile tüm Türkiye’nin dikkatini çeken Altındağ Belediyesi, bu konuda edindiği tecrübeleri ve bilgilerini Türkiye’nin dört bir tarafından gelen kurum ve kuruluşlarla paylaşmaya devam ediyor.
Türkiye Belediyeler Birliği’nin organizasyonuyla Türkiye’nin çeşitli illerinden Ankara’ya gelen ve belediyelerde görev yapan şehir plancısı, harita mühendisi, mimar ve inşaat mühendisleri, Altındağ Belediyesi’nin çalışmaları hakkında bilgi aldı. İlk olarak Altındağ Belediyesi İmar Müdürlüğü’nü gezen 35 kişilik heyet, daha sonra teknik uygulamalar hakkında bilgi aldı. Altındağ Belediyesi İmar Müdür Yardımcısı Abdurrahman Keleş, fotoğraflar eşliğinde gerçekleştirdiği sunumda heyete Altındağ Belediyesi’nin imar politikaları, imar ve kentsel dönüşüm uygulamalarını anlattı. Gebze, Erzurum, Adıyaman gibi Türkiye’nin çeşitli il ve ilçelerinden gelen teknik personel, sunumdan sonra uygulamaları yerinde görmek için Hamamönü ve Hamamarkası bölgesini gezdi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.