ANADOLUBANK 116.ŞUBESİNİ SARIGÖL’DE AÇTI

Anadolubank 116.

28 Kasım 2013 Perşembe 00:00
ANADOLUBANK 116.ŞUBESİNİ SARIGÖL’DE AÇTI






Anadolubank 116.Şubesini düzenlenen bir törenle Sarıgöl’de açtı.
Anadolubank’ın 116.Şubesinin açılış törenine Sarıgöl Kaymakamı Çetin Kılıç, Sarıgöl Belediye Başkanı Ömer Karcı, Anadolubank İzmir Bölge Müdürü İlhan Küçükahmetler, İzmir TARİŞ Üzüm Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Türker, Anadolubank Sarıgöl Şubesi Müdürü İzzet Işık, Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Seyhan, davetliler, işadamları ve vatandaşlar katıldı.
Törende bir konuşma yapan Anadolubank İzmir Bölge Müdürü İlhan Küçükahmetler, "Anadolubank olarak Türkiye’de 116.şubesini açmaktayız. Bankamızın 36 şubesi tarımsal amaçlı olarak açılmıştır. Sarıgöl’de önemli bir tarım ilçesidir. Sarıgöl’e daha önceden şube açmak varmış, ama nasip bugün oldu. Sarıgöl Türkiye’de önemli tarım geliri olan ilçeler arasındadır.’’ dedi. Anadolubank’ın Sarıgöl Şubesi açılış kordelasını Sarıgöl Kaymakamı Çetin Kılıç, İzmir Anadolubank Bölge Müdürü İlhan Küçükahmetler, Belediye Başkanı Ömer Karcı ve işadamı Hüseyin Gümüşlü birlikte kestiler.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.