ANADOLUJET HEYETİNDEN BÜYÜKASLAN’A ZİYARET

Anadolujet İcracısı ve Türk Hava Yolları (THY) Bölgesel Uçuşlar Başkanı İbrahim Doğan, Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan’ı ziyaret etti.

04 Ekim 2013 Cuma 00:00
ANADOLUJET HEYETİNDEN BÜYÜKASLAN’A ZİYARET






Anadolujet İcracısı ve Türk Hava Yolları (THY) Bölgesel Uçuşlar Başkanı İbrahim Doğan, Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan’ı ziyaret etti.
Belediye Başkanlığı makamında gerçekleşen ziyarette İbrahim Doğan’a THY Satış Müdürü Gürel Tüner eşlik etti. 27 Ekim’den itibaren Adıyaman’da uçak seferlerine başlayacaklarını belirten Anadolujet İcracısı ve THY Bölgesel Uçuşlar Başkanı İbrahim Doğan, konuyla alakalı şu bilgileri aktardı:
“27 Ekim itibariyle 54 liradan başlayan ücretlerle inşallah Adıyamanlılar Ankara’ya gidebilecekler. Uçaklarımız her gün saat 15.50’de Ankara’dan Adıyaman’a kalkacak, 17.40’ta Adıyaman’dan Ankara’ya geri dönecek. Buradan da Antalya, İzmir, Kıbrıs, Çorlu, Erzurum, Van, Samsun, Kocaeli, Trabzon ve Bodrum’a uygun bağlantılar vereceğiz inşallah. Aktarmalı gidecek olan yolcularımız sadece Ankara’dan devamı olan uçuşların ücretini ödeyecekler. Mesela buradan İzmir’e gidecek olan yolcu, Ankara-İzmir bilet ücretini ödeyecek, Adıyaman- Ankara’ya hiçbir ücret ödemeyecek. Dolayısıyla Adıyaman’dan direk İzmir’e sadece Ankara- İzmir fiyatını ödeyerek gidebilecek.”
Belediye Başkanı Necip Büyükaslan ise Anadolujet’in güzel hizmetlerde bulunduğunu ve zirveye koştuğunu dile getirerek, “Gelişen, değişen ve her gün kendini yenileyen ülkemizin birçok alanında, Avrupa ve dünyada zirveye koştuğunu görüyoruz. Bu kurumlardan biride Türk Hava Yolları’dır. Bugüne kadar Adıyaman’ımızda verilen hizmetler İstanbul uçuşlar Türk Hava Yollarıyla veriliyordu ama Ankara uçuşları Borajet ile veriliyordu. Hem uçuş saatleri hem fiyat bakımından uygun değildi Adıyaman şartlarına göre. Bu uzun zaman gündemdeydi. Sağ olsun başta milletvekillerimiz, valimiz ve ilgililerimizin gayretleriyle THY’nin diğer bir kuruluşu olan Anadolujet ile 27 Ekim’den sonra Adıyaman’dan Ankara’ya uçuşlar başlayacaktır. Anadolujet, hem uçuş saatleri, hem fiyat bakımından uygundur. Bugün bize misafir olan, Adıyaman’a gelen Anadolujet ve THY Bölgesel Uçuş Başkanı İbrahim bey bize müjdelediler. Ben kendisine ve şahsında THY ve Anadolujet’e teşekkür ediyor, kendilerine hayırlı uçuşlar diliyorum” ifadelerini kullandı.
Resmi görüşmelerin akabinde Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan, Anadolujet İcracısı ve THY Bölgesel Uçuşlar Başkanı İbrahim Doğan’a içerisinde belediye kültür hizmetlerinin yer aldığı bir çanta hediye etti. Doğan ise, Başkan Büyükaslan’a uçak maketi takdim etti.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.