Ankara'da Havaş otobüslerine Belediye'den yasak

Ankara'da Havaş otobüslerine Belediye'den yasak

25 Eylül 2014 Perşembe 18:19
Ankara'da Havaş otobüslerine Belediye'den yasak






Ankara'da Havaş otobüslerine Belediye'den yasak

Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı zabıta ekipleri, HAVAŞ'a ait otobüsleri bağlayarak garaja çekti.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, havaalanından şehir merkezine yolcu taşımacılığı yapan HAVAŞ şirketinin faaliyetlerini yasakladı. Yasaklamaya gerekçe olarak Ankara Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi'nin aldığı karar gösterildi.

Ankara Belediyesi'nin şehir merkezi havalimanı arasındaki hattını 10 yıl süreyle özel bir şirkete kiralamasının ardından Ankara'da 31 yıldır hizmet veren HAVAŞ’ın şehir merkezi havalimanı arasındaki hattı bugün durduruldu. HAVAŞ’ın Ankara Ulus ve AŞTİ'deki yolcu terminallerinde eş zamanlı gerçekleşen müdahale ile durduruldu
Son Güncelleme: 25.09.2014 18:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bir bilen 2014-09-25 18:26:18

şehir merkezi havalimanı arasındaki hattı 10 yıl süreyle kiraladıkları özel şirket bizzat i̇. melih gökçek' in oğluna ait olunca olur tabi böyle şeyler.