Aqua Florya, Candan Erçetin'i ağırladı

Aqua Florya, birinci yılında pop müziğin güçlü yorumcusu Candan Erçetin'i ağırladı.

10 Ekim 2013 Perşembe 14:32
Aqua Florya, Candan Erçetin'i ağırladı






Eğlence ve alışveriş keyfini bir arada sunan Aqua Florya Alışveriş Merkezi, eşsiz deniz manzarasına sahip Amfi Tiyatro'da birinci yaşını Candan Erçetin'in muhteşem şarkıları ile kutladı.
9 Ekim Çarşamba günü Aqua Florya’da hayranlarıyla bir araya gelen sanatçı, yaklaşık 5 bin kişiyle birlikte coşkuyla kutlanan konserde Erçetin, "Söz Vermiştin Bana", "Melek", "Kırık Kalpler Durağında" ve yeni çıkan albümünün en özel parçalarını seslendirerek, müzik severlere unutulmaz bir müzik keyfi yaşattı.
Aqua Florya'da birinci yılına özel mağazalar gün boyu çeşitli sürprizleriyle misafirlerine keyifli bir gün yaşattı. Gece yarısına kadar açık kalan mağazalar ile de ziyaretçiler konser keyfinin yanı sıra, gönüllerince de alışveriş yaptı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.