ARÜ’DE YENİ LOJMANLARIN ANAHTAR TESLİM TÖRENİ YAPILDI

Kurulduğu günden itibaren hızla gelişen ve büyümeye devam eden Ardahan Üniversitesi, yenilikler serisini kararlı bir şekilde sürdürüyor.

05 Ekim 2013 Cumartesi 00:00
ARÜ’DE YENİ LOJMANLARIN ANAHTAR TESLİM TÖRENİ YAPILDI






Kurulduğu günden itibaren hızla gelişen ve büyümeye devam eden Ardahan Üniversitesi, yenilikler serisini kararlı bir şekilde sürdürüyor. Son olarak ARÜ’nün akademik ve idari personeli için ARÜ’nün Çamlıçatak’taki yerleşkesinde inşa edilen lojmanların anahtar teslim töreni yapıldı. Törende ilk anahtar teslimini ARÜ Rektörü Prof. Dr. Ramazan Korkmaz gerçekleştirdi.
Ardahan Üniversitesi Çamlıçatak Yerleşkesinde yer alan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde düzenlenen törene Rektör Prof. Dr. Ramazan Korkmaz, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Orhan Söylemez ve M. Hanefi Palabıyık ve üniversiteden çok sayıda akademik-idari personeli katıldı.
Törenin açış konuşmasını yapan Ardahan Üniversitesi Lojman Komisyonu Başkanı ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Orhan Söylemez, Ardahan Üniversitesi’nin giderek gelişen ve büyüyen bir üniversite olduğunu belirterek, ARÜ yönetiminin çalışmalarına son sürat devam ettiğini bildirdi.
KORKMAZ: ARDAHAN ÜNİVERSİTESİ, ARDAHAN’A EN GÜZEL İLKLERİ GETİRİYOR
Rektör Prof. Dr. Ramazan Korkmaz, 2008 yılında Ardahan Üniversitesi’nin kurulmasından sonra Ardahan’da birçok şeyin değiştiğini ve geliştiğini kaydederek, “İlklerin kutsal bir dokunulmazlığı ve kalıcılığı vardır. Ardahan Üniversitesi Ardahan’a güzel ilkleri getiriyor. Ardahan Üniversitesi 200 sene sonra da olsa hep konuşulacaktır. Onun için sizler buranın talihisiniz, kaderisiniz ve hep konuşulacaksınız. Bugün derse girenler, bu sınıfların kokusunu teneffüs eden insanlar, buranın da unutamayacağı ve her zaman aşkla hatırlayacağı bir mülkiyetin bir parçası olacak.” diye konuştu.
“ARDAHAN ÜNİVERSİTESİ PERSONELİ HER ŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR”
ARÜ’nün Çamlıçatak’taki yeni lojmanlarıyla ilgili de konuşan Rektör Prof. Dr. Korkmaz, ARÜ lojmanlarının modern, konforlu ve ekonomik özellikleriyle dikkat çektiğini de belirterek, “Bugün en güzel lojmanları teslim edeceğiz. Ülkemizin bu güzel köşesinde böyle güzel binalar yaptırdık.” dedi. Ayrıca Ardahan Üniversitesi çalışanlarının her şeyin en iyisine layık olduğunu da vurgulayan Prof. Dr. Korkmaz, “Sizler her şeyin en güzeline laiksiniz. Başka şehirlerden ailelerinizi bırakarak buraya geldiniz. Her zaman sizin rahat etmenizin benim rahat etmemden daha önemli olduğunu düşündüm. Yuvalarınızın hayırlı olmasını diliyorum. Ayrıca ev insana göre şekillenir. Evimizin de ruhu olur. Onu şekillendirerek orada yepyeni bir dünya kurmanızı temenni ediyorum.” sözleriyle, ARÜ’deki lojmanların personel hayatında önemli bir yer edineceğini ifade etti.
“ARÜ, AŞKLA VE FEDAKARLIKLA GELİŞİYOR”
Öte yandan Ardahan Üniversitesi’nin günden güne geliştiğini de hatırlatan Prof. Dr. Korkmaz, “Üniversitemiz her gün gelişiyor. Üniversitemizin gelişmesi için ekibimiz fedakarlıkla çalışıyor. Gençler çok yürekli ve istekliler. Aşkla görevlerini yapıyorlar.” diyerek, ayrıca ARÜ çalışanlarına teşekkür etti.
İLK ANAHTAR TESLİMİNİ PROF. DR. KORKMAZ YAPTI
Konuşmaların ardından ilk anahtar teslimi Rektör Prof. Dr. Korkmaz tarafından yapıldı. Törende Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Orhan Söylemez ve Prof. Dr. Hanefi Palabıyık, Prof. Dr. Roin Kavrelişvili, Prof. Dr. Hüseyin Türk, Doç. Dr. Erdoğan Altınkaynak, Doç. Dr. Ahmet Evren Erginal akademik ve idari personele anahtar teslimi yaptı.
Tören sonunda ARÜ yönetimi ve akademik-idari personel birlikte toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.