AYDIN ENGELLİLER KULÜBÜNDE İKİ TRANSFER

Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel Lig ekiplerinden Aydın Engelliler Spor Kulübü, iki oyuncu transfer etti.

04 Ekim 2013 Cuma 00:00
AYDIN ENGELLİLER KULÜBÜNDE İKİ TRANSFER






Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel Lig ekiplerinden Aydın Engelliler Spor Kulübü, iki oyuncu transfer etti.
Konya ESK’dan 4 puanlı Oktay Erarslan ile Yalova ESK’dan Ali Akbey’i transfer edilirken, imzalar Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın makamında atıldı.
Yeni sezon hazırlıklarını Aydın’da sürdüren AYESK’in Başkanı Ercan Karacasulu, amaçlarının bu yıl düştükleri 1.Lig’e tekrar yükselmek olduğunu söyledi. Kulübü kapatmayı planladıkları sırada Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’tan büyük destek gördüklerini ifade eden Karacasulu, “Haluk Alıcık bizim için can suyu oldu. Umutsuzluğa kapıldığımız sırada bize el uzattı. Son olarak Başkan Alıcık malzeme eksiklerimizi bildirmemizi istedi. Biz de jest olarak formalarımıza Nazilli Belediyesi yazdıracağız” dedi.
ENGELLİ GENÇLERE ÇAĞRI
Aydın’daki engelli gençlere zaman zaman çağrı yaptıklarını ama karşılık bulamadıklarını ifade eden Karacasulu, “Engelli gençlerimiz spor yapmak için kulübümüze başvurabilirler.Altyapıdan sporcu yetişmeyince Aydın’da engelli sporunun geleceği sıkıntılı olacaktır. Mevcut yetişmiş sporcularımız az sayıda. Bu durumda dışarıya bağımlı oluyoruz. Yani transfer yapmak zorunda kalıyoruz. Daha çok maddi desteğe ihtiyacımız oluyor. En önemlisi de, bir yerlere geleceksek bu Aydınımızın gençleri ile olmalı. Spor yapmak isteyen tüm engellileri bünyemize bekliyoruz” ifadelerini kullandı.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.